2009. november 27., péntek

Fürdőszoba nagyon másképp


Több nézet is tartja magát a lakberendezők között, hogy vajon miért van az, hogy a megrendelők a fürdőszobához érve minden pénzt képesek elkölteni, pedig a kanpéjuk még mindig ugyanaz a száz éves darab, amit már a huszadik lakásba cipelnek magukkal. Természetesen nekem is meg van a véleményem a témáról. Szerintem pofon egyszerű a válasz. Azért, mert a spórolós üzemmódban megvásárolt szanitereket/csempéket nem fogom leverni a falról egy év múlva, mikor megérkezik a bónusz, a kanapét viszont simán kivágom az ablakon, és berakom a csilli-villi újat a bo concept-ből (már ki is néztem magamnak... :-))
Úgy tűnik, ezt az elmúlt évtizedben felismerték a fürdőszoba bizniszben tevékenykedő marketingesek is, és most már tényleg nincs az a dizájn, amit ne lehetne megvalósítani, és az a pénz, amit ne lehetne elkölteni ebben a kis helyiségben. Én ezt nagyon élvezem, mert gyönyörűbbnél gyönyörűbb darabok látnak napvilágot.
Most például halálosan szerelmes lettem a Ross Lovegrove (aki többek között az Apple iMac vezető tervezője is) nevéhez fűződő álomszép fürdőszoba kollekcióba, amit a VitrA-nak tervezett. Majd lefolynak a falakól ezek a gyönyörű szaniterek, nem véletlen hívják őket Freedom-nak.




Forrás: Trendir
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.