2009. november 28., szombat

Kandallót mindenkinek!

Forrás: http://www.conmoto.com

A tél közeledtével szerintem mindenkiben megfordul a gondolat, hogy de jó volna a kandalló melegénél meginni egy pohár bort, vagy összekuckózni párjával és mást se csinálni, mint nézni a ropogó tüzet. Hát, glogábis felmelegedés ide, vagy oda, nemsokára úgyis megérkezik az ítéletidő hozzánk is, és hogy ennek az időszaknak a szépségeit is értékelni tudjuk , gondoltam álmodozzunk együtt. Ahogy beleástam magam a témába, kikristályosodott előttem, hogy a mai technológiai megoldásokkal a kandalló - függetlenedve a térbeli megkötésektől - mindenki számára elérhető valósággá vált. Kedves Panellakók, tessék mobil kandallót vásárolni! :-)


Forrás: http://www.vauni.com

Ezeknek a kandallóknak a tüzelőanyaga általában bioetanol, és kb. 5 %-ban a láng színét megfestő valamilyen adalék. A tűzterek kialakítása és egy speciális kerámiaszivacs miatt nem szükséges más anyag a működtetéshez, nagyon tisztán ég, nem keletkezik korom, káros égéstermék, füst.
Az alábbi kandallókat Elena Colombo álmodta meg. Szerintem lenyűgözően gyönyörűek!




Hála a Laguna Waterworks-nek már a teraszokon sem kell kandalló nélkül maradnunk! És még a fa ropogása se fogja zavarni érzékeny fülünket!



Következik néhány hagyományosabb darab a szónak abban az értelmében, hogy beszereltek és beltériek. A fűtésük változó. Van köztük bioetanolos, gázos, és hagyományos is.


Ez az egyik személyes kedvencem, a mobil tér kedvelőinek ajánlom! A tűztér a kémény kürül forgatható. És a conmoto fa tárolását is milyen elmésen oldotta meg! Szuper!





Forrás: wwww.lennox.com

Forrás: http://focus-creation.com

Forrás: http://www.bloch-design.com

Ez meg a másik nagy kedvencem a hagyományos kategóriában. Végtelenül egyszerű és tökéletes! Szerintem.

Forrás: http://www.metalfire.eu

És van, aki fordítva csinálja: lehetne neki, de nem akarja. Ilyen csodák inkább Angiliában esnek meg.

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.