2009. november 12., csütörtök

Rólam


Egész életemben lakberendező voltam, csak nem tudtam róla...

A megvilágosodást 2006-tól datálom: ekkor fejeztem be első önálló lakásom felújítási munkálatait, ekkor ajánlotta fel egy sikeres lakberendező, hogy dolgozzunk együtt, és ekkor jelentem meg először az egyik népszerű hazai lakberendezési magazinban. Azóta tudatosan építem új karrieremet.

Lakberendezőként egyik legfontosabb feladatomnak azt vallom, hogy otthonosan mozogjak a mai technológiák adta lehetöségek között, így minden funkcionális nehézségre tudjak stílusos megoldást adni. Ezért én komolyan veszem az élethosszig tartó tanulást: folyamatosan képzem magam, részt veszek hazai és nemzetközi lakberendezési kiállításokon, figyelem az újdonságokat itthon és külföldön.

A Térkultúra fontos része ennek a folyamatnak, a témákat keresve tágul a látóköröm, fejlődik a szépérzékem és nő a tárgyi tudásom. Célom, hogy olvasóim még melegében értesülhessenek a nemzetközi trendekről, valamint, hogy - a munkám során nyert - konkrét és használható tapasztalatokat osszak meg velük.

Ugyanakkor a blogolás mára kibújt a lakberendezés árnyékából és önálló életet kezdett élni: időközben rájöttem, hogy élvezettel írok, és örömmel tölt el, hogy egyre több követőm akad, hogy online és nyomtatott újságok keresnek meg cikkekért.

Szeretném megköszönni ezt az érdeklődést, és remélem sikerül napról napra megszolgálnom a bizalmat!

Olvassátok élvezettel!
SHARE:

1 megjegyzés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.