2009. december 7., hétfő

Műtárgyat a falakra!


A hétvégén aukción jártunk. „Hála” a gazdasági válságnak, kisebb az érdeklődés, mint korábban, így mindent sikerült megszereznünk, amit kinéztünk, és sok minden a rezervációs árunk (kibukik blőlem a közgazdász: az a legmagasabb ár, amit hajlandóak vagyunk fizetni a termékért) alatt került hozzánk!!!
Manapság sokan választják a lakásdekorálás egyéb formáit, mint pl. falmatrica, különleges burkolati elemek, tapéták, stb, de azért lássuk be: igazán az a menő, ha valódi műtárgyak lógnak a falainkon. És ehhez nem feltétlen kell több pénzzel rendelkeznünk!
Ha rendszeresen figyelemmel kísérjük a www.axioart.com weboldalt, tudomást szerezhetünk a következő aukciókról. Ha nem akarunk sokat költeni, a Képcsarnok aukciók remek kincsesbányák. Anyagár alatt juthatunk olajfestményekhez, de sok akvarell és szitanyomat is szerepel a kínálatukban. Bemutatok néhány példát az olcsóbb kategóriában. Nem mindegyiknek tudom pontosan a leütési árát, de a nagyobb neveket leszámítva (pl. Demény Miklós, Misch Ádám, Schéner Mihály) nem volt elvetemült licitálás a képekre.

Bakallár József, Hímzett párna, olajjal farostra, 20000 Ft

Barabás László, Kövek és emberek, monotípia, papír, 10000 Ft

Cora Erzsébet, Csendélet, olaj, farost, 24000 Ft

Fábián Gyöngyvér, Csendélet, vegyes technikával farostra, 20000 Ft

Kiss György, Szakadék, olajjal vászonra, 20000Ft

Ezért kapunk az Ikeában:
Ikea Ps Mikkel, Fali dekoráció 19900 Ft
Persze ez is cuki… De gyanítom, az unokáink falán már nem ez fog lógni!
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.