2010. január 18., hétfő

Szárazság ellen

Amikor elsőszülött fiam érkezését vártuk, merült fel először az ötlet, hogy párásító kéne. Annyira nem gondoltam bele a dolog esztétikai (fosztóképzővel értem) vonzatába, hogy simán a férjemre bíztam a beszerzést. Természetesen ő pusztán racionális megfontolások, érvek és ellenérvek felsorakoztatása, műszaki paraméterek egyeztetése mentén beszerezte az általam gyűlölt szürke műanyag ufót. Azóta is - mint aki kegyet gyakorol - engedem neki, hogy üzemeltesse a darabot, és próbálok neki megfelelő, de legkevésbé látható helyet szorítani a gyerekszobában. Utánajártam, és megtaláltam azokat a dizájnos darabokat, amelyeket kis tamagocsiként itatgatnék és simogatnék nap mint nap.

Nem, ez nem IKEA váza, ez a Takashi Hiroshi Middle Colors párásítója. Nem, ez nem hamutartó, ez Naoto Fukasawa +-0 párásítója.
Nem, ez nem wc kefe, ez Takumi Mini chimnay párásítója.Nem, ez nem egy UFO-nak hallucinált vizipipa, ez svájci Matti Walker Fred névre keresztelt párásítója.
Igen, ez az, aminek látszik. Crane párásító gyerekszobába.
SHARE:

2 megjegyzés

  1. Mindig akartam párásítót, de én is utálom a kommersz szürke műanyag példányt. Kösz az ötletet!

    VálaszTörlés
  2. Szívesen! Akár téma felvetésnek is örülök legközelebb, akkor tudom, mire van "kereslet", és akkor azt a dolgot járom körbe.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.