2010. február 8., hétfő

Állatbútorok igényes őrülteknek

Nem tudom, ezek a mini kutyusok úgy vannak-e tenyésztve, hogy szeressék a dizájn termékeket, vagy létezik erre a célra kiképző iskola. Máskülönben miért maradna ebben bármely épeszű eb?
Karácsonyra kutyahordó táskát néztem Juditnak (ő vigyáz a gyerekeimre, ha épp nem érek rá), és vásárlás közben ugyanaz a hév fogott el, mint amikor terhesen beszabadultam a Brendonba: elképesztően felfejlődött az állat biznisz, mióta az utolsó macskámtól is megváltam. Sok darabhoz megvenném a kisállatot, csak hogy birtokolhassam!!! Mint például a fenti kutya ágyat. (Kedves állatvédők, csak viccelek...) Összegyűjtöttem néhányat a kedvenceimből.

Ha kutyánkat nem találjuk elég dekoratívnak, eldughatjuk egy dozányzóasztalkába is:Fényességes ágyikóba fektethetjük esténként ölebünket. Nem lehet olcsó, mert a most-expensive.net oldalon találtam...Két különleges darab a modernben utazóknak: Két összeállítást készítettem különböző temperamentumú kutyáinknak: a letiszult formákat kedvelőknek, és a csajoskodóknak. Mert a kis ruhácskákat tartani is kell valahol!Akár az előszobában is.Az ottalvó haveroknak szekrénybe rejthető vendégágy:Ikea-gazdaságosan is stílusban tarthatjuk kedvencünket:Használhatóságuk okán csattanóként ezeket a végére hagytam. A vurve design termékei, csak úgy mint az első képem:
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.