2010. február 3., szerda

Ausztráliában járva

...(pontosabban Melbourne-ben) tuti szállást ajánlok! Lyn Gardener, a The White House vendégház tulajdonosa népszerű lakberendezési boltot vezet, ezzel nem rejtély többé a hely csodálatos szelleme. De vesézzük csak ki a látottakat!
A fenti képen a lábaskád mellett a régies csillár a fő attrakció. Ha ugyanezt a darabot egy modern (fehér) fürdőszobába lógatjuk be, a hatás nem marad el (vagy még drámaibb...)

Képnek szép, de ne utánozzuk! Nem biztos, hogy jó napunk lesz, ha már induláskor tartón nyom egy spaletta, vagy ablakszárny. Az ágyat soha ne tegyük közvetlenül ablak alá. A fekete-fehér falaknak és bútoroknak jót tesz a rostszőnyeg, melegséget visz a térbe, de nem terheli tovább az enteriőrt. Bár én az igazi könyvre szavazok, adódhat olyan helyzet, amikor a ráutalás jobb választás. Könyves tapéta kapható a Cole and Son kínálatában is. Ez az egyik kedvencem. Akkor sem kell lemondanunk a kandalló varázsáról, ha amúgy a technológia nem engedné. Hely igényes megoldás ugyan egy gyertyatartónak, de mit számít, ha hozza a hangulatot!Ha már hagyományos ülőgarnitúránk van (pl. 3+2+1-es felállású), érdemes minden darabot más-más színűre huzatni, így nem fog "rátelepedni" a térre. A színek közti összhangot a kiegészítőkkel teremtsük meg. A másik, amit a kép kapcsán megjegyeznék, hogy ne féljünk a tökéletlentől! Nem kell kikészülni, ha nem oda került a lámpa, ahová szántuk, helyezzük át. Vállaljuk fel a hibákat, emeljük ki őket. Kedves (nem merev), és szerethető lesz tőlük a tér. A konyhában bisztró hangulatot varázsolhatunk táblafestékkel! Eddig nekem sem jutott eszembe, hogy a pult mögé alkalmazzam, pedig milyen kézenfekvő (és mosható). Csupa hangulatos szoba, vadregényes bejárat. Ha arra járok, megszállok!Forrás: the design files
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.