2010. február 2., kedd

Kreatív munkahely

Leszámítva azt a kilapított szerencsétlent a földön, szívesen tengetném mindennapjaimat a Parliament Design irodájában. Az tetszik benne, hogy épp megtalálta a kényes egyensúlyt a fa és a hideg elemek közt. Így lett modern, letisztult, de mégis barátságos a környezet. Mindig irigyeltem a reklám szakmában tevékenykedőket, a legális billiárd (de van, ahol csocsó, ping pong, stb.) "kreatív szünetekért". Srácok, nem kell munkaerő?




Forrás: coolboom
SHARE:

2 megjegyzés

  1. otthonedes.blog.hu2010. február 2. 12:16

    Nem rossz az enteriőr, de nekem a kezeletlen betonfalak túl ridegek. Egyszer azért valaki mondja már meg, miért ébresz kreatív gondolatokat, ha munka közben lehet egyet lökni a billiárdasztalon vagy babzsákfotelekben lehet lazítani a konyhában, esetleg van csocsóasztal :) Ezen magam is sokat gondolkodom, de nem jön rá a válasz.

    VálaszTörlés
  2. A HR igazgató válaszol: képtelenség naponta, időre, kilóra kreatív ötleteket gyártani. Egyrészt gyors kikapcsolás kell a stersszből, másrészt a legjobb ötletek akkor születnek, ha nem azon agyal az ember. (Johanna barátnőm üzeni). Saját véleményem, hogy a gondolkodást legkevésbé befolyásolja, hogy hol vagyunk (időnként még az sem, hogy mit csinálunk).

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.