2010. március 5., péntek

Bazár: wc papír tartó

Nem gyönyörű? Kis apróság ez, ami nagyon fel tudja dobni a mellékhelyiséget. Ha a fürdőszobában is van vécé, érdemes a papír tartóját ugyanabból a termékcsaládból választani, mint a többi kiegészítőt. Bevallom, nem vagyok egy nagy KIKA fan (bútoraik többségéről a nagybetűs középszerűség jut eszembe, néha még annyi se...), mégis rendszeresen betérek, többek között az itt kapható Smedbo fürdőszobai kiegészítőkért. Várakozás nélkül (ugyan nem éppen olcsón) juthatunk maximális minőségű, nem mellesleg csodálatos szépségű termékekhez.
Ha nem az eleganciára, hanem a humorra hajtunk. Az Airyusha japán gyártói megtalálták ezt a piaci szeletet is... Két izlésfejlesztő inas mellékhelyiségekbe:Ugyan viccnek szántam, de minél tovább nézegetem (annál rondábbnak látom, de most nem erre akartam kilyukadni...), úgy lohad a mosolyom, és találom egyre praktikusabbnak. Végül is tényleg megfelelő hely egy iPod dokkolásához, és miért ne sz.rhatnék zenére?Már nem emlékszem, hogy gyerekek előtt is a vécét tartottam-e a nyugalom szigetének, ahol háborítatlanul tölthetek olvasgatással néhány percet (fél órát...), de most mindenképpen. Aki nem olyan szerencsés a fürdőszoba méreteit tekintve, hogy egy földön álló újságtartó ne zavarjon be a képbe, annak remek kombinált megoldásokat találtak már ki! Íme az apartment therapy-n talált, wc tartályra aplikálható darab. De a sanliv-en találtam egy falra szerelhető gusztusos kis szerkezetet is.
SHARE:

1 megjegyzés

  1. Kedves Petra!Nagyon hasznosnak találom az oldalt,főleg hogy nagyon megtetszett az az inas amelyik az orrát fogja.Nem tudod hogy hol tudnék ilyet beszerezni?

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.