2010. március 13., szombat

Hétvégi matiné

Letisztult, modern londoni loftot néztem ki Mátyásnak erre a hétvégére. Nagyon tetszik nekem a nyers beton plafon a fehér falakkal, a szürke és fehér színű bútorok és kiegészítők. Biztos sokan érzitek barátságtalannak, de ez esetben elvonatkoztatnék az életterekről alkotott saját elképzelésemtől, és azt mondom: ez így teljes és egész. A falra aggatott két kép (a hálóban és a nappaliban) eléggé kilóg a dizájnból, arra tudok gondolni, itt a tervezőt kihagyva a lakó rakta hozzá a magáét. Kár, de mégsem róhatjuk fel egy tulajdonosnak, hogy ízlése szerint kelti önálló életre lakását.
SHARE:

3 megjegyzés

  1. Bocsánat, már megint kötözködni fogok. Minden szép, látszik, hogy nem volt olcsó. De a háló egy légtérben van a nappalival és a konyhával? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

    VálaszTörlés
  2. Igen, a galérián, szerintem ez nem gáz. A loftokban nem szokás elzárt szobákat kialakítani. Ettől a nyitottságtól menő. Aztán lakjon benne, aki ezt szereti.

    VálaszTörlés
  3. Szia Petra!
    Nagyon tetszik a nyers beton plafon! Épp építkezésben vagyunk, ha ilyen mennyezetet szeretnénk a nappaliban (nagy belmagasság), akkor kell szerinted kezelni valamivel a betont, vagy elég simán úgy hagyni ahogy van? Keresgélem a neten a választ, de sehol nem találom....
    Köszi!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.