2010. március 7., vasárnap

Kreatív Kirakat - Tavaszi Fesztivál 2010

A Budapesti Tavaszi Fesztivál és az OTP közösen pályázatot hirdetett, amelynek lényege, hogy Budapestet egy hónapig a fesztivált népszerűsítő OTP kirakatok díszítsék. Kedves barátnőmmel, Bertóty Eszterrel indultunk, és elnyertük a Savoya Parkban található OTP kirakatát. A versenynek ezzel azonban nincs vége, sőt még csak most kezdődik: a közönség dönti el, ki kapja a fődíjat. Szeretném megkérni minden kedves olvasómat, hogy szavazzon ránk. Számos barátunk/rokonunk segített abban, hogy időre elkészüljünk. Kiemelném közülük testvéremet, Nikoletti Sárát, aki tervezőgrafikus hallgatóként a matrica vektoros megrajzolásában segített, és Szaszát, aki biztosította számunkra, hogy a Holdudvar-ban háborítatlanul pingálhassuk szekrényünket. Mert ezen a képen nem látszik, de a szekrény teljes hátfalát kézi festésű, piros matyó minta borítja.
Koncepciónk lényege az interaktivitás. Azt akartuk, hogy az emberek a fesztivál bűvkörébe kerüljenek, megálljanak egy kicsit játszani. Ha a "varázsszekrénybe" néznek, magukat látják balerínaként, táncosnőként, vagy zenészként, így egyszerű járókelőből egyszerre lesznek a fesztivál szereplői és nézői. Hogy kifejezzük a fesztivál sokszínűségét, szándékosan különböző közönséget vonzó művészeti ágakat választottunk, és erős színeket használtunk.
Ha tetszik a koncepció és a megvalósítás, kérlek szavazz ránk a Kreatív Kirakat honlapján, vagy a +36 30 444 4350 -es (nem emeltdíjas!) telefonszámra küldd el sms-ben a 21-es számot! KÖSZÖNJÜK!
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.