2010. március 4., csütörtök

STORY HOTEL

Bohém sikk, így hirdeti magát a stockholmi Story Hotel. Ez a hely nélkülöz minden - általában a szállodákra jellemző - mesterkéltséget, az utazó valóban otthon érehzeti magát a jól megkomponált "rendetlenségben". Az ausztráliai White House-hoz hasonlóan, itt is érződik, hogy több ez a hely tulajdonosainak mint puszta befektetés: minden apró részletben érződik a szív és a lélek.
SHARE:

4 megjegyzés

  1. Kimondottan tetszik, főleg az ágy mögötti falfelület.

    VálaszTörlés
  2. a white housetól jobban tetszik. Neked melyik jobban? miért?

    VálaszTörlés
  3. Láb, én nem tudom megmondani, mindkettőt bírom. Más stílus. Ebben az tetszik, hogy nagyon mai, kortárs dizájnelemek keverednek régies hangulatokkal. De inkább az előbbi dominál. A White House nem akar modern lenni, vagy dizájn darabokkal hivalkodni. Finoman vintage, a jó izléssel összeválogatott bútorok és néhány vagány ötlet adja a különlegességét. (Zárójelben jegyzem meg, hogy mint lakberendező, ha szabad kezet kapok, inkább a Story Hotel féle irányba indulok el.)

    VálaszTörlés
  4. Nem mint ha lakberendező lennék de van ahol tetszenek a régebbi évjáratu tárgyak berendezések, a white hous-t elnézegetve nem nagyon tudtam benne magam elképzelni, odaraktam a kivágott képem, de hiába tologattam nem ilettem bele. Bár érdekesnek találtam azt a nagy táblát a konyhának tűnő részeben... fel lehet rajzolni az aznapi ételmeglepetést:D azért egyszer kipróbálnám, hogy vajon feltalálom e magam.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.