2010. április 23., péntek

Marie Claire Maison olasz kiadás - 2010 május

Mielőtt még Isaloni undort kapna bárki is az elkövetkezendő időszakban, egy-egy más jellegű poszttal higítom a bútordömpinget. Szigorúan az olasz napok keretében bemutatom a Marie Claire Maison olasz kiadását, amely - mily meglepő - a hasonló nevű női magazin lakberendezési kiadványa. Én még soha nem találkoztam vele korábban, első blikkre kicsit sok a hirdetés, kevés az izgalom, de valószínűleg nem segít a dolgon a nemlétező olasz tudásom sem. A bemutatott lakások viszont szépek, így tudok kicsit szemezgetni.
A következő képek egy milánói művész otthonából valók.Ez a klasszikus bútorokkal berendezett otthon bizonyíték arra, hogy nem csak zsúfolt csicsában lehet ezt előadni:Egy másik jó példa:Végre egy kis szín! Az üveg felüljáróra állíott piros keretes tükröben a nappali egy részlete látszik:Megtetszett nekem a Tumidei reklámja, így beszkenneltem azt is.Összegezésképpen elmondhatom, hogy nem fogom izgatottan felkutatni, hol juthatnék hozzá Budapesten a leendő számokhoz, de nem okozott kellemetlen pillanatokat az olvasgatása. A visszafogottabb ízlésvilágú, klasszikus és eklektikus stílus kedvelőinek ajánlom. Én hiányoltam némi vadulást.
SHARE:

3 megjegyzés

  1. Ezek a "színtelen" képek gyönyörűek, csak inkább képeknek. Benne élve az ember csak vágyik némi színre. Bár lehet olyan életszakasza / életvitele valakinek amikor erre vágyik.
    A másik ami most feltűnik: két helyen is a marhabőr, pont rákattantam mostanában...Csak ne tudnám, hogy állat volt...

    VálaszTörlés
  2. Egyetértek!!! Egy divattervező mondta, hogy nap közben annyira eltelik a színekkel, meg formákkal, hogy otthon pihentetni vágyik a szemét. Ezt például el tudom képzelni. De nekem is kellenek a színek!

    VálaszTörlés
  3. Csatlakozom xy divattervezőhöz. Azt veszem észre magamon, hogy belsőépítészként olyannyira telve vagyok a színekkel, formákkal, terekkel, tárgyakkal, hogy mostanság a fehéret és a keveset "kívánom" leginkább, amikor hazaérek. A svédek ezt olyan szépen tudják csinálni. Fehér és kevés, mégsem üres és unalmas. Egyébként nyilván nem véletlenül visel a legtöbb divattervező szimpla fekete cuccokat. (szerintem)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.