2010. május 17., hétfő

Könyvespolc kiszuperált asztalokból

Isabel Quiroga tervezte ezt az érdekes könyvespolcot. Mióta lomtalanításkor családok települnek ki, hogy őrizzék a kiszemelt portékát (idén majdnem vissza kellett vásárolnom az utcán felejtett esernyőmet, de veréssel is fenyegettek már...), inkább az internet, vagy bolhapiacok kínálatát tudom ajánlani a leszakadt asztalok begyűjtésére. Ha magad festenéd, Aletta kisebb regény formájában megírta ennek szakszerű módját.:)Forrás: TrendLand lakberendező
SHARE:

4 megjegyzés

 1. Kisebb regény. Fél prcig röhögtem. :-)
  Amúgy ezt az asztalkomplexumot én is eltettem. Teccik.

  VálaszTörlés
 2. Szenzációs ez az asztalpolc építmény:-)
  A színe is tetszik:-)

  VálaszTörlés
 3. Kedves Petra!
  Nagyon tetszik a honlapod, színes, változatos, humoros.Tegnap találtam meg, de mai itt vagyok,holnap is megnézem.Egy kis faházból alakítunk ki egy kis konyhát és szeretném megkérdezni, hogy az IKEÁS szürkés mini konyhához -fehér csempe helyett- egy levendula lila vízálló matt festék jó lenne-e a falra?
  Kösz, Vali

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm, Vali!!! Welcome! :)

  Őszintén bevallom, nem értem a kérdést. Ez most egy felnőtt, vagy játékkonyha? Melyik szürkés mini konyha?

  Ha felnőtt konyháról van szó, akkor is lehet vízálló festéket választani a falra,ezek elvileg tökéletesen moshatóak. Sokat mégis idegenkednek ettől a megoldástól, azoknak azt ajánlom, egy áttetsző üveglappal védjék a felületet az elhasználódástól.

  A gyerekkonyháknál ugye tök mindegy, ott úgysem élesben megy a dolog. A szürke és a lila szerintem csodálatosan szépek együtt.

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.