2010. május 21., péntek

Livingetc 2010 június

Ez az utolsó példány, amit karácsonyra kaptam. Elhatároztam, hogy nem fogok szomorú búcsút venni, hanem megújítom az előfizetést! Nekem ez szinte nélkülözhetetlen stíluskalauz, tele inspirációval, amelyet a munkám során főleg a századfordulós, nagypolgári lakások felújításához tudok remekül hasznosítani, és nem szívesen hagyok ki egyetlen számot sem.
Milyen szép lenne például egy ilyen, metlachi csokorral körbeültetett kandalló megoldás a Szent István körúton!És nem kéne messze mennünk ezeknél sokkal szebb tányérokért sem...Az Ikeának ezt a baldachinos ágykeretét egyszerűen imádom. Jó ötlet a plusz fejvég készítése akár kárpitos megbízásával, akár egyszerű párnák felrakásával.Kedves dekoráció kifújt tojásokból.Micsoda isteni ötlet felragasztani a befőttes üveg tetejét a polc aljára, és csetreszeket tárolni benne!Évek óta szemezgetek a darabokból összerakott perzsaszőnyegekkel. Már csak azért is nagyon király, mert fillérekért juthatunk óriási szőnyeghez, hiszen a szakadt darabok önmagukban tulajdonképpen értéktelenek. Tényleg kevés pénzért beszerezhetjük a kellő mennyiséget, és összerakhatjuk egyedi és megismételhetetlen perzsánkat!Ezek voltak a kedvenceim a júniusi számból. Megvételre ajánlom!
SHARE:

1 megjegyzés

  1. Én megveszem! Köszi az előzetest, én már inkább vásárolom a magazinokat és nem fizetek elő semmire. De az igaz, hogy ez nélkülözhetetlen szakmai lap.:-)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.