2010. június 22., kedd

Otthon a templomban

Ismét templomtól lett lakóházra bukkantam a neten, és azonnal szerelembe estem! A Zecc Architecten-nek sikerült olyan okosan szerveznie a teret, hogy az ablakok magas fekvése ne álljon a kilátásunk útjába, legalábbis a nappali tartózkodásra kijelölt helyeken. Nem mondom, biztos kellett erős kompromisszumokat kötni (és nem véletlen nincs fotózva a fürdő, vagy a háló), de aki különleges térre vágyik, annak meg kell barátkozni ezekkel... Én nagyon meg bírnék!
SHARE:

5 megjegyzés

  1. Ez egy szörnyszülött. Le kellene törni a kezét annak aki csinálta..

    VálaszTörlés
  2. Bővebben is kifejthetnéd, hogy mi a bajod vele... Az ötlet nem tetszik, hogy valaki templomban lakik, vagy a kivitelezés?

    VálaszTörlés
  3. Nem mondod, hogy te tudnál lakni egy ilyenben? engem a hideg rázna, annyira bizarrnak találom... mindig azt várnám, hogy jön valami vámpir vagy zombi vagy ilyesmi

    VálaszTörlés
  4. Nyuszi, engem a 270-es belmagasságtól ráz a hideg... :) Én nem aggódnék, hiszen hol lehet az ember nagyobb biztonságban, mint Isten házában?

    VálaszTörlés
  5. Hát, én is boldogabb vagyok a 4 méter belmagasságtól, mint a 270-től, de ez a templom akkor se... Lehet, hogy csak túl fehér, és ez így már együtt sok, volt már olyan templomos posztod, amit bírtam. ez nekem túl filmszerű, és nem egy kellemes romantikus komédiából

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.