2010. július 29., csütörtök

Lakberendezés és divat

A lakberendezés és divat kapcsolatára eddig inkább az volt a jellemző, hogy a kifutók világában régóta brillírozó dizájner kipróbálja magát bútor és lakber kiegészítő tervezésben. Erről készítettem korábban egy kis összeállítást. Ritkább eset Hofstädter Szandráé, akit egy fehérített tölgy parketta ihletett meg kollekciója megálmodásakor.Szandra kollekciójára az ANNENN divatblogon találtam rá, amely a HVG Goldenblog versenyén egészség-életmód kategóriában 700 nevezett közül (velem együtt) a legjobb 50 közé került. És bár engem egy jól megtervezett WC sokkal inkább lázba hoz, mint bármely divatkiegészítő, mégis jó szívvel ajánlom a sok érdekes posztot!
SHARE:

7 megjegyzés

  1. A fehérített tölgy amúgy is nagyon tetszik, úgyhogy lájk, szépek

    VálaszTörlés
  2. Kedves WC-rajongó! akkor megkérdezem, találkoztál-e nagyobb belső hosszúságú csészével? Amiket én találtam mind kb.26-27 cm volt. A 192 cm-es fiam igen kényelmetlennek találja és amúgy is lassan cserélnék (mármint csészét, gyerek marad). A Das Bad-nál sem tudtak nagyobbat mutatni.

    VálaszTörlés
  3. Bocsánat, marhaságot írtam: 32 cm!

    VálaszTörlés
  4. Kedves Szilvai, szorri, de nem tudom, mit értesz belső hosszúságon. Általában egy WC hossza 55-65 (tartály nélkül, vagy vele), és a konkrét ülő része 40-47 cm típustól és dizájntól függően. Az én férjem 193 cm, ő nagyon szereti a Keramag 500 by Antonio Cittero-t.

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm, körülnézek még. Eddig még nem igazán kerestem, csak ha éppen látam egy boltot, akkor megkérdeztem. Lehet, hogy csak a gyerek túl faxnis, de ha már cserélek legyen kénylmes.(Eddig Alföldi volt.) Belső husszúságon a belső átmérőt értem, ennél jobban nem tudom megfogalmazni, egy szakember biztos tudná.:)) Mégegyszer köszönöm, akkor jön a böngészés.

    VálaszTörlés
  6. Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni. Talán el kéne mennetek egy nagy fürdőszobáshoz (pl. ERŐS), és végigpróbálni a kiállított darabokat. Jobb nem jut eszembe. Sok sikert!

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm, én is arra gondoltam, hogy egyszer végigülünk egy bemutatótermet (vagy többet). :)) Köszönöm a közreműködést.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.