2010. július 21., szerda

Livingetc 2010 augusztus

Most már saját előfizetésben érkezett hozzám a fél éve jól bevált Livingetc augusztusi száma. Megint nem okozott csalódást: sok, kellemesen eklektikus lakás, jellemzően angol beütéssel, rusztikus és letisztult, modern és vintázs ellentétpárokkal. Találtam benne egy klassz kanapé összeállítást, ami megerősített abban a (Milánó- és sajtó-) tapasztalati úton kiforrot elképzelésemben, miszerint a szögletes formáknak vége (éljenek a kényelmes kanapék!).

A hónap lakása a hozza a divatot: tele van fával és betonnal.Egy guszta dekorációs ötlet. Újabban én is szeretem a sárgát.Egy textiltervező/lakberendező otthonából. A címlapon kutyája társaságában a konyha-étkezőben.Egy fiatal pár első közös otthona egy régi iskola épületében.Vendégségben egy táskakészítő párnál. A csupa régi holmi közül nekem ez a feketére festett, majd összefirkált lábaskád a kedvencem, így, ebben a miliőben.Szép és "érdekes" előszobák nagy gyűjteménye. Néhány a kedvenceimből. A szép kategória:A különleges kategória:Végezetül az érdekes kategória:Ez a mostani nagyon erős szám! Az összes bemutatott lakás nagyon izgalmas, és elég különböző is. Mindenképpen ajánlom!
SHARE:

4 megjegyzés

  1. Most már automatikus nálam, hogy amikor megkapom a hírlevelet az új számról, idejövök hozzád belenézni! Tartsd meg ezt a jó szokásodat! Ha lenne szkennerem én is választanék, de egy olasz lapot, így kiegészíthetnénk egymást. Jó lenne!Petra, és ki az a Sebastian Conran ott a címlapon, csak nem a Terence Conrannak rokona?

    VálaszTörlés
  2. Az előszobás összeállítás jó téma, már ha azt vesszük, nagy átlagban milyen kevés figyelmet fordítunk rá. Mi a lakberendezők tapasztalata ezen a téren? Rá kell beszélni a kedves megrendelőket a kényelmes, mutatós előtérre vagy ha van rá lehetőség (nagy alapterület) ők is igénylik?

    VálaszTörlés
  3. Nekem az a tapasztalatom, hogy nem kell győzködni az embereket a fontosságáról! Ha rávilágítok néhány pontra - jellemzően a káoszos előszobafalra, és a cipők tárolásának megoldatlanságára - rögtön örülnek, ha megoldást kínálok.

    VálaszTörlés
  4. Azoknak mondom, akik még nem fizettek elő a Living Etc-re, hogy itt ingyen végiglapozható az egész újság: http://gb.zinio.com/browse/publications/index.jsp?productId=500463130
    (Újabban a magazin honlapján nem 1-2 kiválasztott oldalt mutatnak csak meg az aktuális számból, hanem a teljeset át lehet futni.)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.