2010. július 15., csütörtök

Szomszédoljunk! Interio

Soproni látogatásunkat (ahová a Voltra érkeztünk) kicsit megnyújtottuk, és beiktattunk egy bécsi kávézós-vásárlós-nordsee-zős napot is. Az Operánál található mélygarázsból a felszínre mászva rögtön az egyik kedvenc olcsó kategóriás lakberendezési boltomba botlottunk, így Dani kénytelen volt megint végignézni velem az osztrák Interio aktuális kínálatát. (Zárójelben jegyzem meg, nem üres kézzel tértünk haza, négy színes székkel lett gazdagabb a hamarosan költözhető állapotba kerülő irodánk). Lényeg a lényeg, hogy ennek a boltnak feltétlenül a "Szomszédoljunk" rovatban a helye, hiszen tényleg pénzt spórolhatunk azon, ha egyszerűen innen szállítjuk haza új, dizájnos bútorainkat. Összeszedtem néhány kedvencemet.

Az eredeti Vitra PANTON szék ugyan itt sem olcsóbb (53 000 Ft), viszont raktárról vihetünk haza kellemes színekben. Gyönyörű ez a tolóajtós SLIDE szekrényke (270 000 Ft)! Elképesztő mennyiségű terítést szépítő kiegészítő közül válogathatunk, nem is beszélve a konyhai mütyűrök ezreiről!Hajlított üveg PONTE asztalka 70 000 Ft-ért.Rengeteg szép lámpájuk van, a SHIRO az egyik kedvencem (24 000 Ft).Pihe-puha ágykeret. INKY 160 000 Ft. A JIM széket imádom! 65 000 Ft. A LIAM íróasztal maga a DIZÁJN. 65 000 Ft. A STICK fogas aztán végképp nem olcsó (85 000 Ft), de annyira menő! :)Az fent bemutatott darabok nem éppen a legolcsóbbak (nyilván mindig ezek a kedvenceim), mindenképpen érdemes átböngészni a katalógust, vagy lesni az akciókat a honlapon!
SHARE:

1 megjegyzés

  1. Ilyenkor mindig azért kicsit elszomorodom, hogy kell ezért Bécsig menni... És miért nincs nálunk Habitat meg Casa, hogy a kisebb boltokról már ne is beszéljek...modorka

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.