2010. augusztus 10., kedd

Tapéta kéne...

Ma (azaz tegnap...:) tapétát válogattam Krisztával, akiknek a házát most rendezzük be. Bírom, hogy olyan jó szókimondó, nagyokat röhögök a beszólásain. Első körben mindig megpróbálom rátukmálni az emberekre a kedvenc tapétáim egyikét a Cole and Son Fornasetti kollekciójából, ami most a lakás stílusát is figyelembe véve (még jó...) a fenti minta volt. Kriszta közölte, ha annyira tetszik, rakjam inkább magamhoz ( és, hogy ennek a majomnak görény feje van)... Rájöttem, hogy tök igaza van, bakker. Van egy falunk, amit rohadtul utálok, úgy érzem rontja az imidzsem - szóval valamivel fel kéne dobni, és miért ne raknám oda az egyik kedvencemet? Ezek közt tépelődöm.Ebben a világosabb árnyalatban is gyönyörű: De most épp rá vagyok kattanva az Elitis álltbőrös kollekciójára is... Első blikkre lehet, hogy kicsit győzis, vagy kozsós, de nálunk a környezet igazolná a menőségét (gondolom én...)Nagyon különbözőek, és mégis: mindegyik jól mutatna azon a falon. Talán a bocit (bár imádom) a sötétsége miatt kilőném, de a többi még abszolút versenyben van. (A tapéták a Bambuszmániában, vagy a Hephaistosban megvásárolhatók.)
Melyiket válasszam?!
SHARE:

11 megjegyzés

  1. Nekem pont a bocis tetszik a legjobban. bár másnak könnyebb tanácsokkal dobálózni, miközben jó ideje én is tapéták között tépelődöm. :-)
    A zebrás sajnos tényleg győzis lett, de az első igen vagány. Amennyit láttunk a lakásból az biztos jól nézne ki.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Petra!
    Szerintem a női arcosat válaszd!
    üdv,
    Olgi

    VálaszTörlés
  3. "környezet igazolná a menőségét" Imádom ezt a mondattöredéket! :-)

    VálaszTörlés
  4. szavazat tőlem a zebrás és a nőcisre

    VálaszTörlés
  5. Egyértelműen a nőcis.
    Ha nekem engednének ilyet itthon, még olyanabbat tennék fel. :-)

    VálaszTörlés
  6. Igen, örülök az igazolásnak: én is a nőcist gondoltam. Le is mérem, mennyi kell, és megrendelem. Majd készítek képet! :) Köszönöm a segítséget!

    VálaszTörlés
  7. Tettem fel ma valamit a blogra, kíváncsi vagyok, hogy mit szólsz hozzá... :-)
    http://www.hna-design.hu/blog/?p=7305

    VálaszTörlés
  8. Kedves Petra! Én is nagy rajongója vagyok a Tema e variazioni tapétának, viszont egy olyan 2,1x2,1 méteres falfelületre kellene föltennem, egy galéria alá, amin a fürdőszoba ajtaja is van. Szerinted lehet ebből valahogy tartós tapétaajtót csinálni?

    VálaszTörlés
  9. Szia Ágnes! De jó, ez nagyon bevállalós, biztosan nagyon jól fog kinézni. Sajnos tapasztalataim szerint a hagyományos rejtett ajtóknál előbb-utóbb feljön a szélén a tapéta, meg elég sérülékeny is...
    De például lehet csináltatni olyat, mint egy alu-üveg tolóajtó (fém kerettel), közte a tapétával. Ez tök strapabíró lesz.

    VálaszTörlés
  10. Köszönöm, Petra, ez ragyogó ötlet! Egyébként is tolóajtóban gondolkodunk. Remélem, sikerül rávenni a férjemet - ha igen, küldök majd képet. :) Üdv: Ági

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.