2010. szeptember 10., péntek

Betontapéta

Van némi giccs jellege, és erősen emlékeztet a 80-as évek teljes panelfalakat betöltő erdőire a fotorealisztikus betonfal tapéta. Ma tetszik, holnap már bizti cikinek tartom. Mit gondoltok?
SHARE:

4 megjegyzés

  1. Fotón még oké, de ha "élőben" látnám tuti meg akarnám tapogatni, és akkor ugyebár már nem az igazi. De tényleg határeset.

    VálaszTörlés
  2. Tetszik!!!!! Pedig egyelőre nem tombol nálunk a nyersbeton-korszak, de van ebben vmi, legfőképpen azért, mert a bútorokkal, dekorációkkal nagyon érdekes párosítások jöhetnek ki ebből.

    VálaszTörlés
  3. Hát ez az! az igazi nekem is nagyon tetszik,falon is ,padlón is és pultnak is(bár a család még nem lenne vevő rá ), csak az a kérdés nem csalódás-e amikor hiányzik a csodásan nyers felület tapintása. De itt a képeken jó a tapéta hatása is.

    VálaszTörlés
  4. Én imádom a nyersbetont, akár igazi, akár mű, de ennek az osztása (a szőrös deszkái) kisebbek, sűrűbbek, mint az életben, így ez a tapéta speciel nekem nem jön be, de láttam már olyat, amit azonnal feltennék a falra, ha hagynák. Ez szinte már átmenet a lambériába, amit nem igazán szeretek.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.