2010. szeptember 16., csütörtök

Gyerekszobák dekorálása

Izgalmas dolog gyermekünk szobájának dekorálása, hiszen ő az, aki szívből örül a végeredménynek. Rég túl vagyunk már a fiú-lány = kék-rózsaszín sztereotípián, a gyártók elképesztő mennyiségben ontják a szokatlan és ötletes dekorációkat. Nincs ugyanis az a pénz, amit az ember el ne költene csemetéjére... :)
A szoba dekorálásának legegyszerűbb módja, ha egy jól kitalált tapétát ragasztunk fel. Itt viszont sokszor látok túlzásokat. Érdemes csak egy-két falat tapétázni (ha markáns a minta), a többit pedig passzoló falfestékkel lekenni. Az alábbi kínálatot a svéd Sandberg weboldaláról ollóztam össze. Megvásárolhatók a Pure Home-nál.Másik olcsó és praktikus dekorálási mód a falmatricázás. Már Magyarországon is elérhető bőséges kínálat a műfajban. Az alábbiakat a Wallies weboldaláról állíottam össze.
Csak egy kicsit költségesebb, de még mindig megfizethető, ha dekor festőt alkalmazunk. Előnye, hogy gyermekünk bármely kedvence lemosolyoghat a falról, pont a megfelő méretben, pont a megfelelő színvilágban. Az alábbi képeket Hegedűs Babett készítette, aki elérhető a diszitofestes@gmail.com e-mail címen. Bármely műfajt is választjuk, a dekoráció is aktív részesévé válhat a mindennapi játékoknak. A gyermek tapéta weboldalon például találtam kifesthető tapétát (és sok másik nagyon klasszat!).A gyerekek legálisan is rajzolhatnak a falra, ha szobájuk egy szegletét táblafestékkel festjük le.De a Stick it!-nél klassz rajzolható falmatricákat kapni számos méretben és formában.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.