2010. szeptember 29., szerda

Tárolás az ágy végében

Még mindig angliai inspirációkkal jelentkezem. Magyarországon nem jellemző, pedig nagyon praktikus bútordarab az ágy végében elhelyezett láda, vagy pad, amely praktikus tároló (akár ágyneműnek) és időnként asztalként, máskor meg ülőkeként funkcionáló kényelmes felület egyben. És persze érdemes figyelmesen megnézni a körítést is: hálószoba dekorálásánál a fejvég falának jót tesz a változatos dekoráció - például egy izgalmas tapéta képében. Képek forrása: Ideal Home
SHARE:

4 megjegyzés

  1. Nagyon jók, látványosak, praktikusak. Bárcsak lenne több helyem és tehetnék egy odaillőt az ágylábamhoz. De amíg csak "lapjával" tudom megközelíteni az ágyoldalamat erre nem sok esély..... ;-)

    VálaszTörlés
  2. Nálunk is hasonló a probléma: helyhiány. Még éjjeliszekrényre sem futja helyszűke miatt, így egy kis kosarat tettem az ágy mellé némi könyvnek, kézápolónak. Az éjjelilápma is csak fali lehet.

    Az első fénykép viszont kellemesen csalóka: azt hittem, hogy az ágy lába képezi a polcot. Tehát jó tervezéssel, helymegtakarítással máris az ágy alja lehet egy kis könyvvespolc :)

    Üdv, Rita

    VálaszTörlés
  3. Kedves Petra,

    Pontosan ilyet keresünk, de sehol sem kapunk - alulról a 3. és 4. kép -, esetleg tudna tippet adni, hogy hol nézzük meg?

    Köszönöm.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Petra, csatlakoznék az egy évvel előttem szólóhoz. Csak böngészek és böngészek a neten és pont ilyet keresnék mint a 2, 5 vagy 6 képen látható tároló. Ha tud kérem segítsen hol érdemes megnézni. Köszönöm, Üdv.: Krisztina

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.