2010. október 12., kedd

Garage sale - JÁTÉK

Amerikából ismert a "garage sale" intézménye, ami annyit tesz, hogy az évek alatt felhalmozott kacatoktól, feleslegessé vált tárgyaktól úgy szabadul meg az ember, hogy kihelyezi a háza kertjébe, és ott értékesíti őket. Júniusban érkezett hozzánk Londonból egy hét fős stáb, amely a téli IKEA family magazin számára fotózta ki a lakásunkat. Egy teherautónyi ikeás cuccot szállítottak ide, és hagytak itt örökre. A "szajré" nagy része az akkor készülő irodánkba vándorolt, kisebb mennyiség maradt nálunk, mástokat meg elajándékoztam. Maradt néhány darab, amely dobozba zárva várt jobb sorsra, és most itt az alkalom: garage sale-be bocsájtom őket.
Elsőnek ezt a sárga - zöld vázapárt bocsátom áruba, amelyet a sok díjat besörpört Anne Nilsson tervezett az Ikeának.

A játék menete:
- légy Facebook rajongóm
- kommentelj egyet hétfő éjfélig a megfelelő facebook bejegyzésnél (pl. "IGEN, én nagyon akarom ezt a vázapárt", de a "puki"-t is érvényes kommentnek fogadom el...).
- kedden a random.org oldalon sorsolom ki a nyertest a vázáért jelentkezők között.
Ha a váza nem is jön be, érdemes rajongónak lenni, és nagyon figyelni novemberben is, mert a garage sale-em következő darabja ez a gyönyörű, vadiúj, soha nem használt gyapjú takaró lesz.
SHARE:

4 megjegyzés

  1. Szia Petra, itt nem lehet játszani, facebook nélkül? Köszönöm a választ!

    VálaszTörlés
  2. Azzal, aki nem facebook tag, kivételt teszek! :)

    VálaszTörlés
  3. De jó, mert én nem vagyok az! Viszont beneveznék szívesen a vázákért:) És köszönöm, kedves vagy!

    VálaszTörlés
  4. Várok a gyapjútakaróra :) De csak azért, mert a sárga-zöld páros sem külön-külön, sem együtt nincs a lakásban, az oldaladnak pedig már így is rajongója vagyok :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.