2010. november 26., péntek

Garage sale - JÁTÉK

Azoknak, akik a korábbi játékról lemaradtak elmondom, miről is van szó. Amerikából ismert a "garage sale" intézménye, ami annyit tesz, hogy az évek alatt felhalmozott kacatoktól, feleslegessé vált tárgyaktól úgy szabadul meg az ember, hogy kihelyezi a háza kertjébe, és ott értékesíti őket. Júniusban érkezett hozzánk Londonból egy hét fős stáb, amely a téli IKEA family magazin számára fotózta ki a lakásunkat. Egy teherautónyi ikeás cuccot szállítottak ide, és hagytak itt örökre. Maradt néhány darab, amely dobozba zárva várt jobb sorsra, és most itt az alkalom: garage sale-be bocsájtom őket.
Novemberben ezt a tényleg nagyon szép, soha nem használt, 8.990 Ft értékű, kézzel szövött IKEA PS Vadmal takarót lehet megnyerni.

A játék menete:
- legyél a Térkultúra facebook tagja,
- írj egy megjegyzést a játék facebook-os bejegyzéséhez
- várj, amíg kisorsollak (egy hét múlva, csütörtök éjfélkor zárom le a játékot, és a pénteki nap folyamán a random.org oldalon sorsolok a takaróért jelentkezők között).

Ezúton kérek elnézést előző nyertesünktől, "m"-től. Most láttam csak a mosókonyhában, hogy szépen dobozba készítve még mindig postázásra vár a vázapár. Elsodortak az események, még ma feladom, és ígérem, ez a takaró hamarabb eljut leendő tulajdonosához! :)
SHARE:

7 megjegyzés

  1. Kedves Petra!
    Imádom az IKEA PS kollekció darabjait, néhány termék már az isaszegi házunk szobáit díszíti.
    Nagyon tetszik a VADMAL takaró is, s nagyon örülnék annak, ha nyertes lehetnék. :)
    Ha esetleg szerencsés leszek, mindenképp küldök a takaró helyéről, használójáról egy képet NEKED!
    Kellemes napot kívánok!
    Üdv, István

    VálaszTörlés
  2. Szia Petra, semmi gond, már a gondolatnak is örültem... A takaró is szuper, milyen jó lenne egy csomagban megkapni... kac-kac:)))

    VálaszTörlés
  3. Muszáj facebookozni a sorsoláshoz, ugye?

    VálaszTörlés
  4. b, nagyon szeretném, de ha elvi okokból nincs facebook-os oldalad (amit tök meg tudok érteni...), akkor írj ide valamit, és beveszlek a kalapba. Majd átmásolom a szöveget a facebook-ra a nevem alatt! :)

    VálaszTörlés
  5. Én is szeretnék jelentkezni, köszönöm! Nem szeretnék viszont tolakodni, de ez a takaró nagyon szépséges. FB-ra - ahogy írod - elvi okokból nem jelentkezem. köszönöm:))))

    VálaszTörlés
  6. jaj Petra, köszönöm, hogy beveszel a játékba!
    a takaró gyönyörű, de a lényeg: a blogod az egyik kedvencem!

    VálaszTörlés
  7. szívesen pályáznék én is erre a pihe puhaságra :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.