2010. november 30., kedd

Helló Rézi!

Tegnap új családtaggal bővültünk: a fél éves Rézit a váci Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány kutyusai közül választottuk. A bővülésnek természetesen lakberendezési aspektusai is vannak: milyen fekhelye legyen az új jövevénynek? Én vasárnap beszereztem egy klasszikus vesszőkosarat, amit fehérre festettem, de ahogy magamat ismerem, ez csak átmeneti szállás lesz...:) Van valakinek tapasztalata, hogy egy spánielnél kicsit kisebb eb milyen típusú fekhelyen érzi jól magát? Párnán, kosárban, vagy esetleg fedett házikóban?Képek forrásai: innen és innen.
SHARE:

9 megjegyzés

  1. Sok-sok örömet Rézivel! Nekünk nagyobb kutyusunk van, úgyhogy nem tudok tanácsot adni, de biztos hogy nagyon fog szeretni benneteket, tudva, hogy honnan mentettétek meg!

    VálaszTörlés
  2. Köszi, m! Még csak egy napja van itt, de tök beépült! Kicsit túl rózsás is a helyzet, várom, mikor bújik ki a szög a zsákból...

    VálaszTörlés
  3. ezek a menhelyes jószágok elég hálásak, már csak ha a saját macskáinkból indulok ki...

    VálaszTörlés
  4. Ez tündéri!!! A mienk is menhelyi és nagyon sok szeretetet ad - meg kér, imádom.
    Welcome in the club! És üdvözletem Rézinek :)

    VálaszTörlés
  5. Szerintem a gazda ágyában. :)

    VálaszTörlés
  6. Nekünk 2 nagyon hasonló van idősebb kiadásban :) Nálunk csak a műanyag kutyafekhelyek jöttek be, jó nagy és puha párnával, télre plusz takaróval, sőt anyukám kiöregedett birkaszőreit is nagyon szeretik, de a kosárra nagyon figyelj. 1éves kor körül apró szálkákat találtunk kosár helyett egy reggelre.
    Kutyás világ, más világ :) Kutyák és gyerekek a legjobb!

    VálaszTörlés
  7. Üdv Rézi! Szerencsés eb vagy, jó helyre kerültél. Ahogy a gazdit ismerem hamarosan valami formatervezett helyen fogsz csontokról álmodni. :-)

    A mi Benink is menhelyi kutya, és állítom a legtöbb szeretet bennük van, megbecsülik a jó helyüket.

    Képzeljétek a Rextől az örökbefogadás után még családlátogatásra is jöttek, 2x is! Már vagy 15 perce csevegtünk a kerítésnél az illetővel a kutyáról, amikor kibújt a szög a zsákból, hogy miért is ez a nagy érdeklődés. Szimpatikus, hogy nem csak addig terjed a dolog, hogy vigyél el egy kutyát cicát, de igyekeznek megnézni azt is, h jó helyre kerültek-e a korábbi lakóik.

    VálaszTörlés
  8. Tapasztalatom szerint a ti ágyatok lesz a kedvenc helye:-)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.