2010. november 19., péntek

Megjelent a téli IKEA FAMILY magazin

...ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS, mindjárt az első oldalakon ott vagyunk mi! Tésztafejű svéd asszonyságként mosolygok a kamerába, de a gyerekek legalább helyesek lettek... A lakásból nem látszik sok, de mindegy: benne vagyunk egy megszámlálhatatlan országban megjelenő fontos lakberendezési magazinban (telepakolva Ikeával...:)), és ezt komoly elismerésnek veszem.
SHARE:

17 megjegyzés

  1. Mi az hogy tésztafejű svéd asszonyság? Nagyon helyes kép, semmi baj vele, szépek vagytok, de a lakást is megnézném;) Meg is nézem majd, igyekszem keríteni egy példányt itt Pécsen is...

    VálaszTörlés
  2. Szia, basszus, én már többször átlapoztam, és mindig odalyukadtam ki, hogy micsoda átverés az ikeától, hogy budapestiként mutatnak be egy svéd családot a svéd lakásával. Tisztára svéd arcotok van! Nagyon tetszik a lakásotok és ti is! Gratulálok! Gabó

    VálaszTörlés
  3. Ja, tök szőkék vagyunk (már, akinek van haja...), nem a tipikus fekete bajszos, karikás ostorozós tanyasi betyár família. Köszi, Gabó és m!!! :)

    VálaszTörlés
  4. ez nemsemmi!!!ez nagyon király!! :)

    VálaszTörlés
  5. Megvettem, megnéztem, ami látszik nagyon tetszik,a svédség pedig jól áll, apraja-nagyjának egyaránt.Ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon helyesek vagytok, gratulálok! :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon helyes mindenki a fotókon, igazi ikeafemilis családias hangulatuk van :)
    És tényleg csak az számít, hogy ott vagytok, benne vagytok, hogy titeket választottak!

    VálaszTörlés
  8. Miért nem coffoztad be a hajadat banya, mint máskor?:-)De azt hogy nem svédek vagytok, azt már én úgysem hiszem el ezek után. Szuperügyesek vagytok!!!

    VálaszTörlés
  9. Egy hete vadászom az újsit, de mindig kicsúszik a kezeim közül, így még csak online láttam. De nem adom fel, kell, hogy legyen a papíron is! :-)
    Sztem tök jó lett, arik vagytok, a csemeték extracukik. Gratulálok, nem véletlen, h nálatok fotóztak! :-)

    VálaszTörlés
  10. Gratula, klassz lett nagyon az anyag, szerintem helyesek vagytok mind a képeken. Nagyon tetszik a hálószobátok hangulata (is), tok jo otlet a sok fiokos szekreny (lehet, hogy ellopom a ejjeli asztalkan tornyosulo sok biszbasz eltuntetesere)!

    VálaszTörlés
  11. Nagyon szép a lakás, a kedvencem a fürdőszoba - jaj, mindig ott esek szerelembe:) Imádni való csemeték, és életszerű hangulat! Őszinte elismerésem, úgy alle ganze!!!

    VálaszTörlés
  12. Nagyon tetszik a lakás, gratulálok! Lenne egy kérdésem. Milyen téglát használtatok? Bontott tégla vagy esetleg új? Nagyon tetszik a színe!

    VálaszTörlés
  13. Szia fraulein, köszönöm!!! Igen, kisméretű bontott tégla, vegyesen sárgás és vöröses színűek (több az előbbi). Szeletelve vettük (kb. 1-2 cm-t vesz el a mélysége). A külső szelet a szép (és drágább is), de nagyon kell vigyázni, mert átvágnak. Van, hogy lapjával vágják le a külső szeletet, aztán azt megfelezik. Szóval jól nézzétek meg, mit vesztek.

    VálaszTörlés
  14. Szia!
    Tudnál segíteni, hogy annak a csíkos ikeás szőnyeg, amin Léna ül, mi a neve? Vadászom már egy jó ideje, nagyon szeretnék egyet :).

    Előre is köszi:
    K.

    VálaszTörlés
  15. Szia! Pontosan ezt már nem gyártják. Helyette van egy másik, de ez nagyobb: http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/80199134/#/20199132
    P.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.