2010. december 15., szerda

Könyvespolc-lépcső fekvőgalériához

Nagyon elfoglalt vagyok manapság (szerencsére...:)), így most - nemzetközi kalandozások helyett - egy éppen futó projektem egyik mozzanatába avatlak be Titeket. Picike, újlipótvárosi garzonban az egyik helyiség fölé fekvőgalériát terveztünk. Munkánkat nehezítendő, pont a fal mellett egy 45 cm széles kémény áll, így nem ott nem futhat fel lépcső. Sok-sok rajzolgatás után arra jutottam, hogy a szoba közepén elhelyezett, két oldalról nyitott könyvespolcként és CD tartóként funkcionáló, dobozokból álló lépcső-szerűség lesz a megoldás, amely tömör tölgyből készül, így szükséges rossz helyett a lakás dísze lesz. Szorri a pucér fazonért, a programomban nem szerepel frakkos modell...:)
SHARE:

5 megjegyzés

  1. nem lesz picit kényelmetlen ezen feljutnia a delikvensnek?

    VálaszTörlés
  2. Annyira pici a rendelkezésre álló hely (magasságra és alapterületre is), hogy vagy létra, vagy ez. Létránál jobb, és tárolni is lehet benne...

    VálaszTörlés
  3. Jó nagy az utolsó lépcsőfok! :)

    VálaszTörlés
  4. Igen, mert ott már nem fog tudni állni, hanem bekúszik, így kényelmesebb, mintha végig menne. Visszafele pedig ülésből indul, így pont "kényelmesen" tud indulni.

    VálaszTörlés
  5. Az ötlet jó, és a terv is tetszik. Elnézést a kötözködésért, de már készítettem több ilyen váltólépcsőt is. Korlát vagy kapaszkodó nélkül nem csak balesetveszélyesek, de sok ember számára kellemetlen is ilyen lépcsőn közlekedni biztos kapaszkodási lehetőség nélkül. Ha mást nem, de egy nagyobb átmérőjű kötelet odalógatnék elérhető közelségbe.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.