2011. január 20., csütörtök

Ágytámla régi ajtóból

Hát ez nagyon tetszik! Olcsó megoldás, és milyen elegáns a végeredmény!

Kép forrása: Dreamy Whites via the style files
SHARE:

8 megjegyzés

  1. Kedves Petra!
    Ne haragudj, de ez a kopott ajtós megoldás nekem nem tetszik. Szerintem nagyon kilóg a környezetből, a gyönyörű fehér ágynemű, a valószínűleg kézzel szövött lepedő, párnahuzat, takaró annyira szép, egyszerűségében, és ez az ajtós ágytámla számomra hányavetiséget, igénytelenséget, talán provokációt jelent. Inkább akkor maradjon a fehér fal ágytámla helyett.

    VálaszTörlés
  2. Én nem haragszom. Csak néha meglepődöm, hogy ami nekem ennyire jó ötletnek tűnik, az másoknak nem jön be. Én akárhonnan nézem ezt a képet, szépnek látom, de a visszajelzésekből látom, nincs nagy sikere. Ízlések, és pofonok... :)

    VálaszTörlés
  3. Kedves Petra!
    Megint írok, mert ez az ágytámlás kép olyan, hogy nem hagyja nyugton az ember lányát. Én is imádom a rusztikus dolgokat. És ha mint képet nézem ezt a fotót, szép is. Mármint a színei. De ha belegondolok abba, hogy egy ilyen ágyban alszom, nézem a gyönyörű csillárt, de az az ágytámla ahogy kinéz..., még talán az ember haja is beleakad, vagy hogyan lehet lefestve?... ezek olyan ezeréves festékmaradványnak látszanak :(. És ha elindul a fantáziám, honnan kerültek elő ezek a régi ajtók? Még ha a kép nem is adja át, milyen lehet a tapintása, az illata ennek az ajtónak, akkor sem tudok kellemes élményt hozzá társítani.
    Amúgy kösz, hogy válaszoltál :)

    VálaszTörlés
  4. anré: hahó, nekem meg nagyon bejön! pont az ellentét miatt. mondjuk én is végigpörgettem az agyam, h vajon szálka megy-e az ember fejébe minden alkalommal amikor feltámaszkodik rá -vagy mi, de attól még, h rusztikusan néz ki, simán le lehet csiszolni, szépen régiesre festeni és lakkozni, szóval nem hiszem, h egy ilyen kellemes miliőbe szálka férhetne:) ha rendesen oda van rögzítve a falhoz és nem mocorog el minden alkalommal, én simán bevállalnám!

    VálaszTörlés
  5. Itt van amúgy a kép forrása, nézd meg, mert a csajnak az egész lakása ilyen. Különleges, hangulatos, gyönyörű.
    http://dreamywhites.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  6. Szuper, most feldobtatok. Már kicsit elkeseredtem, hogy az egész világ ellen menetelek...:) Soha nem gondoltam volna, hogy ez lesz az egyik legmegosztóbb posztom, és a legtöbb "gáz"-t kapja! Legalább izgi.

    VálaszTörlés
  7. Köszi Joie Vivre a linket! Ezért számomra mindenképpen megérte a poszt. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.