2011. január 24., hétfő

Mától DEKOODOLUNK!

Mi történik, ha 10 a lakber/design témában tevékenykedő blogger egy asztalhoz ül? Fellélegeznek: korlátok nélkül diskurálnak, mert egy az érdeklődési körük, és van mondanivalójuk. Ebből a felismerésből született meg a DEKOODER, egy olyan "műszer", amely közös nyelvre hangol, egy kommunikációs csatorna, ahol a témára fogékony laikusok, és a témában jártas szakmabeliek találkoznak.

Elképesztően nehéz hónapok állnak mögöttünk. A bloggerség lényege az individualitás. Mi tízen megszoktuk, hogy azt, és akkor írunk le, amikor akarunk, úgy alakítjuk saját kis portálunkat, ahogy nekünk tetszik. Most 10 erős akarat csapott össze, szikrázott az éter az oldal minden egyes apró momentumán, és - szerintem - mindnyájan elmondhatjuk: óriási jellemfejlődésen mentünk keresztül. A végeredmény igazolja, hogy volt értelme a parázs vitáknak, mert előrevitték az ügyet, de kompromisszumok nélkül nem értünk volna célt. Így a DEKOODER mindnyájunk gyermeke.



A DEKOODER lényege a közösség. Olyan csapathoz tartozunk, akiknek tagjai elkötelezettek a dizájn- és környezettudatos életforma mellett, akik felismerik, hogy mindez kizárólag akarat és hozzáállás kérdése. Legyél Te is tagja ennek a társaságnak: kommentjeiddel, javaslataiddal alakítsd a tartalmat! Vegyél részt időről-időre induló DEKOODER gerilla-akcióinkon! Olvass mindket: informálódj és inspirálódj!
Szeretettel ajánlom.
SHARE:

1 megjegyzés

  1. Nagyon klassz lett a blog, megérte a nehéz hónapokat és hurrá, hogy végre valakik összefognak és nem versengenek!!!Drukkolok Nektek és még sok ilyet!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.