2011. március 30., szerda

Design kutyaházak

Extravagáns, modern kutyaotthon Michael Young tervezésében. Nem olcsó, 1000 USD az ára, ám ez még mindig sehol nincs magyar, porszívóba oltott ufo fazont hozó Sky Berrytől, amelyet akciósan most mindössze 517.560 Ft-ért megrendelhetünk. Egy percig se tétovázzatok tovább!!! :)Ha szeretnéd megtudni, hogy az Airbus A380 Szuper Jumbo és a Sky Berry miért áll rokonságban egymással, nézz rá a weboldalra! Szórakoztató perceket garantálok.

Képek forrása: curated, kutyaház megoldások
SHARE:

4 megjegyzés

  1. Tényleg nagyon szépek, csak itt is az a bajom, hogy - szerintem - kizárólag szobakutyáknak funkcionálnak. Akik a kertben tartják házi kedvenceiket, azoknak ezeknél sokkal strapabíróbb és szigeteltebb otthonra van szükségük, ami kiállja az időjárás próbáját, nem engedi, hogy a hó, a szél befújjon. Nyáron pedig a napot űzi el. Ez a fém cucc olyan forró lesz, hogy ha szerencsétlen kutya hozzáér odasül.
    Mellesleg pedig, minek egy kutyaháznak helyzetjelző és világítás éjszakára? A kutyák látnak a sötétben.

    VálaszTörlés
  2. Haha, ma én is pont kutyáztam a blogon! :)

    VálaszTörlés
  3. a porszívós nagyon komoly. ha ennyi pénzért azt is megoldja, hogy bundaváltás idején egy gombnyomással hullószőr-mentesíthetem a kutyámat, komolyan elgondolkodom rajta :))))

    VálaszTörlés
  4. Eszter, biztos telepátia, lehet, hogy túl közel van az asztalod az enyémhez.:)

    Krisz, ennyi pénzért már biztosan fürdet és centrifugál is...

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.