2011. március 28., hétfő

Steppelt ágyvégek

Magyarországon sajnos nem divat, ami az angolszász országokban teljesen hagyományos módja az ágyak vásárlásának: a szimpla alapágyhoz falhoz rögzíthető ágyvéget vásárolnak. Nagyon különleges fekhelyeket kapunk így - érdemes körülnézni külföldi fotógalériákban, és a kinézett ágyat egy aztalos-kárpitos párossal legyártatni.Megmondanátok erről a hálószobáról, hogy kis költségvetésből készült? A mutatós lámpa és az éjjeliszekrények is az IKEA-ból érkeztek.Ez ugyan nem steppelt, de szintén anyagból van. Gyönyörű.Nem csak ágyvéget, de komplett falat is kárpitoztathatunk. Különleges megoldás a kárpit-tükör kombó.
Az is mutatós, amikor az éjjeliszekrény mögött is folytatódik a kárpitozott ágyvég.Jó tervezgetést kívánok!

Képek forrása: housetohome
SHARE:

5 megjegyzés

  1. Hol lehet ilyet itthon beszerezni?
    Melinda

    VálaszTörlés
  2. Szia Melinda! Sok lakberendezési boltban kaphatóak (az Aquasaniternél pl. gyönyörű spanyol kárpitos ágyak vannak), de ha van konkrét elképzelésed (rajzod, fotód), akkor érdemes inkább kárpitoshoz fordulni, sokkal olcsóbban megúszod.

    VálaszTörlés
  3. azért a kis költségvetésű hálószobához annyit, hogy az az IKEA lámpa basszus 20 ezer forint!!! és papírból van. baromira tetszik nekem is, de azért horrorisztikus az ára... és akkor még hol van a hozzá való kárpitozott ágyvégem :)))

    VálaszTörlés
  4. tudnátok abban segíteni ,hogy ki készít egyedi méretben steppelt ágyvéget?

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.