2011. március 3., csütörtök

A tökéletes otthon...

úgy tűnik, Svédorszában van. A sikeres, fiatal pár és két gyermekük egy ijesztő repülési élmény hatására feladták korábbi életüket, és távol költöztek mindentől egy 70-es években épült romos villába. A lepusztult ház mára színes oázis, amely magába fogadta a sok utazás alatt folyamatosan gyűjtögetett megannyi műalkotást, bútort és kacatot.
Az étkezőasztalt például Egyiptomban vásárolták.
Az érdekes dohányzóasztal Franciaországból érkezett.A festmény pedig Mauríciuszról.A kék konyhaszekrényt Csehországban vették.A zseniális műanyag székek Poul Nørreklit munkái.Nekem ilyen a tökéletes otthon: tele személyes emlékekkel, amelyek bohókás, de ízléses egyveleget alkotva adják meg a mindennapok megéléséhez a szabadság érzését és a vidámságot, az alkotáshoz a kreatív környezetet és megannyi inspirációt.

Forrás: mixr
SHARE:

4 megjegyzés

  1. Ó, te jó ég!!!!!!!!!!!!!!!!! Minden képe ennek a háznak tökéletes, azonnal költöznék! Minden egyes pici darab annyira ......mmmmmmmm inspiráló, energikus, gyönyörűűűűűűűűűűűű jaj de fáj a szíííííííívem! Azért köszi a megosztást!

    VálaszTörlés
  2. Mennék én is... kíváncsi lennék a repülős sztorira is... a nepboltban lattam pont ugyanilyen kek szekrenyt, ha valaki kedvet kapott :)!

    VálaszTörlés
  3. modorka, menj rá a forrásra, megtudhatod a repülős sztorit is és még több kép!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.