2011. április 20., szerda

BLUP! Noe - Rézike kutyaágya

Amikor novemberben megírtam, hogy Rézike megérkezett hozzánk, és azon filóztam, vajon milyen ágyat favorizál egy kisebb méretű kutyus, nagyvonalú felajánlás érkezett a babzsákokat gyártó és forgalmazó Blup!-tól. Rézi megkapta ajándékba élete első babzsákját, ráadásul - teljesen véletlenül - a lakásunkkal gyönyörűen harmonizáló hamvas barna színben. Nem, nem várják el cserében, hogy mindenáron pozitív kritikát írjak a termékről, ezért is vártunk a poszt megjelentetésével ilyen soká (na meg inkább kivártam, hogy megérkezzen az értelmezhető képeket készítő új fényképezőnk...).
Rézike és a kutyaágy barátkozása nem zajlott zökkenőmentesen. Egy ilyen menhelyi kis proletár, aki - feltételezem - legjobb esetben is csak a konyhakövön pihente ki a nap fáradalmait, nehezen szokta a luxust. Mint ahogy a Royal Canin helyett is inkább a sarki hajléktalan pörköltjére indult meg a nyálelválasztása, úgy a pihe-puha alvókuckónál is inkább a parkettát részesítette előnyben. Gyakorlott kutyatartóknak nem kell magyaráznom, milyen fontos, hogy legyen a lakásnak egy szeglete, ahová a "helyedre" parancs kiadásakor az eb bevackolja magát. Ezért nem adtam fel a próbálkozást, és a "munka" meghozta gyümölcsét: Rézike mára örömmel fekszik el saját kis noe babzsákján. Amíg Léna hagyja...
Miért szeretem?
- Leginkább, mert nagyon szép,
- azért is, mert könnyen tisztítható,
- és amíg a gyerekek nyúzzák, addig is nyugtunk van.A honlapon szereplő akció szerint, ha találsz megfelelő ágyat a boltban, most féláron elhozhatod!
SHARE:

3 megjegyzés

  1. Bréking nyúz: tegnap a barátnőm kutyája jött látogatóba, aki - saját méretével dacolva - azonnal az ágyikóra kuporodott! Persze ő egy perzsa agár, neki jár a jó!

    VálaszTörlés
  2. Úgy látom nem csak a kutyának a gyereknek is kényelmes! :-) Nagyon cukik mindketten!

    VálaszTörlés
  3. Nagyoooon cukkermukker a blöki! A miénk most lesz egy éves,valami hasonló ajcsival fogjuk meglepni!:)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.