2011. május 30., hétfő

Mozaikos kicsi fürdő

Tündéri kis fürdőre és WC-re bukkantam a francia Déco-Design oldalon. A kis osztású mozaikcsempe optikailag növeli a teret, amelyre még a felületkezelés is rájátszik: az irizáló fényesség bizonytalanná teszi a határokat, ezzel tágítja a helyiséget. De nem csak ezért szeretem, hanem mert ott figyel nagy kedvencem a carrarai márvány (hatású burkolat) is. Nagy szívfájdalmam volt, amikor - kábé fél éve - egyik megrendelőm visszadobta a hasonlóra tervezett fürdőszobát (csak én fém hatású mozaikot használtam), mert hidegnek találta. Ami persze jogos. De akkor is szép! :)Hogy csinálnék ilyen fürdőszobát?
1. Vennék 40.500 Ft/m2-ért fémmozaikot a DUO Color-nál. (Ha nagyon szűkös a keret, akkor a Vaterán értékesítő kínai kontaktot vetném be, akinél fele ennyiért is van - de változó mennyiség - üssétek be a vaterán az "üvegmozaik" keresőszót! Lehet, hogy épp nincs kirakva fémmozaik, de a raktárban találtok :-)). Nézzétek, például ITT most találtam hasonlót 8800 Ft/m2-ért!
2. Vennék 6.500 Ft/m2-ért igazi carrarai márványt a BAUHAUS-ban (ha még lehet kapni, itt is változó a kínálat), vagy 13.000 Ft/m2 körül a márványra megszólalásig hasonlító, de annak összes rossz tulajdonságát (érzékenységét a savakra, lúgokra) mellőző Porcelanosa burkolatot az Aqua Saniternél.
3. Ugyancsak az Aqua Saniternél venném meg a különleges NOKEN csaptelepet.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.