2011. május 20., péntek

Üdvözletemet küldöm Provence-ból!

Valószínűleg most jó páran lennétek a helyemben (és még én is alig hiszem el, hogy végre összejött), de felpakolva gyerekeket, kutyát (férjet, feleséget), elhúztunk melegebb éghajlatra!
Sokat dolgoztunk mostanában mindketten, Dani egy térdműtétet próbál kiheverni, Rézi egy ivartalanítást, a gyerekek pedig az előbbiek miatt felhalmozódott feszültségeket.
Három hetet Provence-ban töltünk, ahol kibéreltünk egy kis házat, és ahol semmi mást nem kívánunk tenni, mint lógni, és igazán vidéki életet élni: biciklivel közlekedni, piacra járni, grillen sütni, sétákat tenni a környéken, bort inni és enni, enni, enni (főleg friss halat és sok zöldséget).
Ígérem, sok mindent megosztok majd Veletek, ami térkulturális szempontból izgalmas lehet (gyanítom, akad majd ilyen...), de azt sem titkolom el, hogy az elkövetkezendő három hét posztjait előre feltöltöttem, és gép csöpögteti naponta az újdonságokat. Lehet, hogy ritkábban reagálok majd a kommentekre, és a Facebook oldalam sem frissül majd naponta, ezért előre elnézést kérek, de most felfrissítem magam, hogy a következő másfél évben is ugyanolyan örömmel posztoljak naponta, mint ahogy tettem azt az elmúlt másfél évben.
Szóval továbbra is érdemes lesz naponta benézni hozzánk, mert izgalmas témákat találtam. És időről időre jelentkezem grátisz provence-i élményekkel.
Bon voyage nekünk, jó olvasgatást Nektek! :)Képek: itt, itt, itt, itt és itt
SHARE:

3 megjegyzés

  1. De jó-de jó!
    Érezzétek nagyon jól Magatokat!
    Előre örülök a grátisz-nak!!! Remélem több is lesz! :-)

    VálaszTörlés
  2. Bon voyage és érezzétek jól magatokat a levendulák között! És ki ne hagyjátok Avignont!
    PS: nagyon gyönyörű lett a terasz, köszi a tippet és biztatást, mire visszajöttök, lesznek képek is

    VálaszTörlés
  3. Szuper! Majd rakj fel grillezős, házikós, kutyusos, lurkós képet! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.