2011. június 28., kedd

Beépített előszoba: cipők és kabátok egy helyen

Nem bírom magamba tartani a múlt hét eseményeit, pedig még nincs is lezárva az ügy: megérkeztek az új beépített szekrényeinek! Micsoda öröm volt 2 és fél év "átmeneti" ikea sztender és olcsópolc kombó után az egész hétvégét azzal tölteni, hogy helyére kerüljön minden!
A legjobban az előszobának örülök: az eredeti tervekhez híven végre felszámoltuk a káoszt, a cipők és kabátok csinos, fogantyú nélküli szekrényajtók mögött bújnak el.
Az szekrényt úgy terveztem, hogy minél kevésbé legyen feltűnő, legyen egyszerű és fehér, ugyanakkor legyen benne valami "balhé". Ezért kapott díszléceket, amelyek, hogy szolid faburkolat jelleget öltsenek, nem az ajtók, hanem a fal vonalát követik. Gipszkartonnal oldalról és felülről hozzázártunk a korpuszhoz, így is "álcáztam" a monstrumot, ugyanakkor növeltem a hasznos falfelületet. Ez per pillanat nem valami kihasznált, de már tervben van a dekoráció is...
A képen látható szekrény teljes egészében a cipőké, a vele merőlegesen találkozó darab pedig a kabátokat, táskákat, sálakat, sícipőket, bukósisakokat, stb. rejti.
SHARE:

4 megjegyzés

  1. Köszönöm, megtiszteltetés! Főleg, hogy én meg a Ti gardróbotok nagy rajongója vagyok. A fehér hálószobainak, középen fiókokkal, szép keretben...:)

    VálaszTörlés
  2. Két különböző stílus :) De mostanában bejönnek nekem ezek a klasszikusan elegáns vonalak :D

    VálaszTörlés
  3. Ó, hát ez gyönyörű szép! Pontosan hogyan működik kilincs nélkül? :S Kicsit benyomod és kipattan?

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.