2011. június 27., hétfő

JÁTÉK! Stílusok és Formák

Amikor több, mint másfél évvel ezelőtt elkezdtem írni a blogot, őszintén mondom, nem számítottam arra, hogy naponta több százan fogják olvasni a posztjaimat. Szeretném megköszönni Nektek, a facebook-on nap, mint nap engem követőknek, hogy immáron 1000 felett vagytok, hogy rendszeresen izgalmas hozzászólásokkal teszitek élővé a műfajt, és adtok újabb inspirációt.

Gondolkodtam, vajon mi volna méltó megünneplése ennek a jeles alkalomnak. Abból indultam ki, hogy a (kicsit nagyképű...:)) Térkultúra névválasztással mégiscsak elköteleztem magam valamiféle kulturális misszió mellett, amelyet több-kevesebb következetességgel igyekszem is teljesíteni: a szép enteriőrök és praktikus tanácsok mellett stílusokról, dizájn újdonságokról és klasszikusokról, híres építészekről és dizájnerekről is írok.

Persze léteznek a témában átfogó kiadványok is, és most örömmel mutatom be a Stílusok és Formák c. könyvet, amely a maga nemében tényleg egyedülálló. Kellő részletességgel vezet be minket a formatervezés történetébe a reneszánsztól napjainkig. Én magam rendszeresen felütöm ezt a majd' 550 oldalas, vaskos kötetet, hogy ihletet merítsek, vagy pontosan képbe helyezzem magamat egy adott stílusból.

Szóval, kedves eddigi és leendő facebook barátaim! Ha úgy érzitek, lenne helye a polcotokon ennek a (9.490 Ft értékű) nagyon szép és praktikus kiadványnak, ne habozzatok egy kommentet írni az ide vonatkozó FACEBOOK bejegyzéshez (mint pl. "kéne a könyv, nagyon..."). A könyvért csütörtök délig jelentkezők között a tuti tiszta sorsolás jegyében a random.org oldalon sorsolom ki a nyereményt.

Köszönöm az eddigieket, és sikeres játékot!!!! :)
SHARE:

3 megjegyzés

  1. Mindig tudtam, hogy az én olvasóim a legmenőbbek: sokkal inkább harapnak egy dizájnkönyvre, mint egy vázára!!! :)

    VálaszTörlés
  2. Hát, asszem lemaradtam,erről a szép és gondolom nagyon hasznos könyvről, mert már délután négy óra van...
    Próba...szerencse...

    VálaszTörlés
  3. A sorsoláshoz kérem a türelmeteket!!! A héten végre sikerül majd bepötyögnöm a - szerencsére - sok nevet a rendszerbe, és meglesz a nyertes is!!! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.