2011. július 4., hétfő

Gardrób szekrény képkerettel

Megint a saját lakásunkról készítettem egy képet, múlt hét végén elkészült ugyanis a hálószobánk is!!!
Szerettem volna egy tükröt a hálóba, mert nem messze van az én gardróbom is (ez a szekrény Danié), és macerás minden szerkó felpróbálásakor kitipegni az előszobába. De a sima tükrös szekrényektől kiráz a hideg. Úgy döntöttem hát, hogy képkeretbe teszem, és ezt akasztom a szekrényre tolóajtónak.
Imádott szputnyik lámpámnak - stílusbeli összeférhetetlenség miatt - mennie kell, majd jön helyette egy kis franciás csillár. A fali dekoráció most már csak évek kérdése...:) Egyébként nem. Már itt állnak sorban a festmények, amelyek felkerülnek a falra.
SHARE:

4 megjegyzés

  1. Hu,micsoda szuper ötlet!!! Egyszerre nagyon vagány és arisztokratikus! Hol találtál ekkora képkeretet? (Az előszobai is nagyon klassz lett, tetszik ahogy belesimul teljesen a falba, mintha ott se lenne.

    VálaszTörlés
  2. Köszi!!!! A képkeretet csináltattam a Pozsonyi Galériában...:)

    VálaszTörlés
  3. Tényleg szuper ötlet, és kivitelezés, feltettem én is a blogomba! :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm, Dekormama. Igazság szerint az ötletet pont egy magyar konkurenciától, a Gepetto studiótól lestem, ők egy zárt gardróbhelyiségben a szekrény sínen mozgattak egy nagy tükröt (http://www.geppetto.hu/?p=637&cat=81), nem mint ajtó, hanem csak úgy... Amikor a szekrényeinkre került a sor, eszembe jutott, milyen szép lenne egy hasonló, csak rendes szekrényként.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.