2011. július 25., hétfő

Vatera lámpa

A vaterán szuper dolgokat lehet lőni, tegnapelőtt leütöttem például a hálószobánk új díszét! Kedvenc szputnyik lámpánk pedig átvándorol a gyerekekhez, ahol a 11 égő jó szolgálatot tesz majd az esti nagy Duplo vonat partikhoz.
De a lámpák között akad csomó kincs, amelyeket fájó szívvel hagyok meg másoknak. Remélem, segítek megtalálni leendő "gazdáikat".

Ezért a színes mennyezeti vaslámpáért például teljesen oda vagyok! ITTImádom a kristály csillárokat, ITT egy szuper darab!Csak egy gyors bejátszást mellékelnék egy korábbi hétvégi matinéből, hogy lássátok, mennyire állat tud lenni egy hasonló darab a megfelelő környezetben...Cuki kis kültéri lámpa Provence hangulattal. ITTVisszatérve a csillárokhoz, nézzétek ezt a tündéri rózsás darabot! ITTRetro fíling, de milyen szép állapotban!!!! ITTVégezetül egy igazi csemege: egy régi hajólámpa! ITTRemélem, legalább egy valakinek sikerül megtalálnia ezek közül az Igazit! Képzeljétek, egy korábbi vaterás bejegyzésem bútora így került új helyére: gyerekszoba bútor lett a Wall-e kredencből! Remélem hamarosan képeket is mutathatok róla. :)
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.