2011. augusztus 20., szombat

Hétvégi matiné

A múlt hónapban kicsit megcsömörlöttem, úgy éreztem, nem találok kellően izgalmas enteriőröket, hogy állandóan ismétlem magam, és már semmi újat, érdekeset nem tudok mutatni. Az utóbbi napokban viszont elképesztő dolgokra bukkantam! Ez a Fernanda Marques Arquitetos Associados által megtervezett különleges otthon totál letaglózott, és meghozta a kedvem a következő néhány hónap posztolásához. Elküldtem hát Mátyást São Paulo-ba a hétvégére, hogy térképezze fel közelebbről.Forrás: +mood

SHARE:

4 megjegyzés

  1. Én pont mostanában találtam rá a blogodra, és semmi csömört nem érzek :) Nagyon klassz, kérlek, írjad tovább!!!

    Élvezetes, okos, mind a témák, képek, amiket feldobsz, mind, ahogy kommentálod őket...számomra nagyon inspirálóak az élet egyéb területein is.

    VálaszTörlés
  2. Hát, ezeket a könyveket szerintem senki nem olvassa..., hiszen így semmit nem lehet megtatátni.Én maradok a látható könyvcímek köré - közé építve. :-) ESBÉ

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm Lauroca, az ilyen biztatás jobban aktivizál, mint bármilyen izgalmas téma! Valóban sokat jelent nekem a pozitív visszajelzés!!!! :)

    ESBÉ, teljesen igazad van. Nem, hogy nem olvassák, de szerintem még csak nem is igaziak...:) Valószínűsítem, a fénykép miatt lett ilyen. Szerintem igazi könyvekkel, színes és látható könyvgerincekkel még izgalmasabb, és bohókásabb lenne. Mondjuk ez sem segít azon a tényen, hogy egy alvó fej fölég tenni ekkora mennyiségű porfogót nem valami egészségtudatos. De ha minden lakás annyira célszerű volna, unalmas lenne az élet itt a Térkultúrán! :)

    VálaszTörlés
  4. szerintem se praktikus ha igaziak a könyvek. viszont nagyon tetszik az ötlet, kisebb területen én is szívesen alkalmaznám nem olvasott vagy régi könyvekkel.mondjuk térelválasztásnál, lépcső alatt vagy bármi kisebb dekorálási felületen.
    én se éreztem semmi hiányt, sőt mindig olvasom ha tudom a bejegyzéseket. szerintem pont az a jó benne hogy indig csak egy, vagy dolgot közölsz ami isszonyú jó és jobban feldolgozható.és szinte minden bejegyzésbenn találok valamit amit majd megszeretnék valósítani :) és nekem is nagyon tetszik csak így tovább!!!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.