2011. augusztus 5., péntek

Játékos kanapé Németországból

Hát igen, a régi sztereotípiákat ideje volna felülvizsgálni. Hol van az az idő, amikor a németek voltak a világ cikijei... A barátaimmal éppen a hétvégén elemeztük ki, hogy elmúlt az az idő, amikor a focistafrizkós, tetkós NDK-sokon, vagy a nyakig felövezett farmerba betűrt csinosravasalt inges NSZK-s társaikon röhögtünk, vagy sírtunk nagyokat (de nevettek velünk mások is, nem tudom, látta-e valaki a Kevin és Perry, go large-ot?), mára az angolok simán átvették a stafétát a gigagáz verseny élén. Én a belvárosban lakom, és nem tudom úgy kitenni a lábam itthonról, hogy ne fussak valami kretén legénybúcsús brigádba, azaz egy minimum meztelenre vetkőztetett és megbilincselt szerencsétlen házasulni vágyóval és hullarészeg haverjaival... Tök mindegy mennyit költ az állam országimázsra, ha ilyen remek reklámarcai vannak... Szóval, ezzel a magvas elmélkedéssel leginkább azt akartam mondani (ha akartam vele valamit egyáltalán...), hogy ha ránézek erre a vidám, játékos kanapéra, tuti nem a német dizájn jut eszembe, és tessék. Persze a globalizáció nem csak a divat, de a bútoripart is uniformizálja, láttam én már hasonlót sok ország kínálatában (természetesen ez alól Magyarország szigorú kivételt képez).
Lényeg, a lényeg, a dolog nem egy nagy etwas. Manapság a legtöbb szófa moduláris kivitelben kapható, ekkor pedig nincs akadálya az egyes elemek különböző huzattal történő megrendelésének. Úgyhogy, ha tetszik, hajrá!Kanapé: Sophisticated
SHARE:

3 megjegyzés

  1. A kanapé tetszik. Bár az utolsó képnél már az az érzésem, hogy kicsit sok a jóból... vagy csak a párnák túl tüchtigek így sorban. Ein, zwei, drei... Maradok az első két változatnál.
    Cikiügyben nem tudom mit gondoljak... nem vagyok városi :-)
    Az országimázs építést viszont támogatom, látszódjanak a jó dolgok is.

    VálaszTörlés
  2. Már megkaptam, hogy rasszista vagyok... Pedig én csak viccelek.
    Egyébként most esik le, hogy ez itt egy mozaik-kanapé, és mint ilyen, mondhatni a profilodba vág!!! :)

    VálaszTörlés
  3. Rasszista? Neeem, ahhoz azért több kell... pláne ha az ember magán (vagy a magafajtán) is tud nevetni.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.