2011. augusztus 22., hétfő

Magam helyett mára: est magazine

Szeretem az online magazinokat. Először is, mert már nem tudom hol gyűjtögessem a sok régi, nyomtatott kiadványt. Ez a helyhiányon túl zöld kérdés is - egy fát sem kell kivágni hozzájuk. Másodszor az archívokban könnyedén visszakereshetők az előző számok, nem mellesleg ingyen vannak, és az egész világ kínálata hozzáférhető. Egy hiper-gyorsan fejlődő műfajról van szó, nem vagyok egyedül a véleményemmel, miszerint a jövő az online kiadványoké.
Most egy szuper ausztrál dizájn magazinra bukkantam, az est magazine-ra, ahol a lakber tippeken ötleteken, érdekességeket túl némi divat ízelítőt is találunk. Olyan izgalmas sorozatot is indítottak, amelyben megtanítják, hogyan tudunk különbséget tenni egy dizájnklasszikus eredetije és másolata között. E hónapban a Wishbone szék van terítéken, de érdemes megnézni az előző (első) számot is, ott egy Eames székpárt veséznek ki.
SHARE:

3 megjegyzés

  1. Köszönöm a tippet, nagyon tetszik az online magazin. Évek óta lakber-magazin függő vagyok, egy ilyen jól olvasható netes újságra szívesen lecserélném egyik-másik nyomtatottat. De azért egy Living-el bekuckózni egy fotel mélyére...

    VálaszTörlés
  2. szia, hol tudnék hozzájutni Whisbone székekhez? a Möbelkunst oldalán nem találtam. esetleg van vmi tipped? köszi

    VálaszTörlés
  3. a danish design boltban a hercegprimas utcaban. 1000 euro korul kell lennie (per db)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.