2011. augusztus 29., hétfő

A tűzlépcső mögött: egy East Village lakás

Szombaton a hurrikán érkezése előtt kihasználtuk az utolsó nyugodt pillanatokat, és nagyot sétáltunk a hotelünk környékén, East Village-ben. Ez egy nagyon szép, zöld városrész, fás utcákkal és a foghíjtelkekre civil összefogással kiépített romantikus kertekkel. Fotóztuk mindent, főleg a kedvenceimet: sok-sok tűzlépcsőt.Miután sajnos nem vagyok bejáratos a környéken egy család otthonába sem, a neten kerestem egy jó példát arra, hogyan élnek a helyikek. Bár East Village némely része egész lepukkantnak tűnik, nem éppen olcsó itt a lakásbérlés: egy másfél szobás otthon bérleti díja havi 3300 USD (kábé 630 000 Ft) körül van. A most bemutatott lakás nagyobb is, biztos drágább is, de szép, nem?A végére egy jó tipp: kis fürdőszobába nagyon jó ötlet, ha a törülközőtartót a kád zuhanyfalára szereltetjük.Forrás: saját képek és DesignArch

SHARE:

2 megjegyzés

  1. az a naturális fa asztal nagyon jól néz ki.vajon le van kezelve olajjal a kérges rész is és akkor tip-top megmarad tartósan?

    VálaszTörlés
  2. A jól ismert tűzlépcső, szinte minden amerikai filmben megcsillan nekem nagyon bejövös:))) A bejárat a lépcsővel szintén sok filmes romantikus pillanatos történet... A tetőteraszt pedig imádom!!!!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.