2011. szeptember 22., csütörtök

Anno 1905 tapéták

Tegnap DVD-s napot tartottunk, A tetovált lány c. svéd filmet néztük meg. Nagyon izgi. Bár sok meglepetés nem ért, hiszen nem olyan régen egy húzásra kiolvastam a trilógiát, mégsem aludtam el.
Dani már megszokta, hogy egy-egy filmet nézve felkiáltok, hogy "nézd az ott az XY lámpa", vagy "de jó az a szék, vajon honnan van", az azért még neki is erős volt, amikor a tapétát látva felkiáltottam, hogy "nahát, ezt a sved-tapeta.hu oldalon kapni... :)
Ezek szerint tényleg autentikus, és tényleg az átlag svéd lakások dísze. Én nagyon szeretem őket, olyan vidámak!
SHARE:

1 megjegyzés

  1. Szia,

    gratulálok a blogodhoz, nagyon szeretem olvasni.

    Bár nem teljesen vág ide, de szeretnék kérni egy kis tanácsot, te már háta belefutottál ebbe a problémába. Egy ideje sűrűn nézegetek mndenféle blogot, köztük a tiédet is. Rengeteg szép dolgot látni, de egy idő után felmerül a kérdés, hogy honnan is lehetne ezeket a bútorokat beszerezni. Én már elég sok kört futottam ezzel a dologgal, és szomorúan tapasztalom, hogy elérhető árú bútorokat gyakorlatilag külfödről nem lehet beszerezni. A boltok 90%-a egyáltalán nem szállít haznánkba (tengeren túl alapból kizárva). Az angol, német stb. ebay-eken ugyanez a helyzet.
    Szóval az ember csorgatja a nyálát a szebbnél szebb ötletek ezrein, de valójában nem tud hozzáférni semmihez. Neked nincsenek tippjeid, hogyan lehetne orvosolni?

    Köszi, és további jó munkát!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.