2011. szeptember 22., csütörtök

Anno 1905 tapéták

Tegnap DVD-s napot tartottunk, A tetovált lány c. svéd filmet néztük meg. Nagyon izgi. Bár sok meglepetés nem ért, hiszen nem olyan régen egy húzásra kiolvastam a trilógiát, mégsem aludtam el.
Dani már megszokta, hogy egy-egy filmet nézve felkiáltok, hogy "nézd az ott az XY lámpa", vagy "de jó az a szék, vajon honnan van", az azért még neki is erős volt, amikor a tapétát látva felkiáltottam, hogy "nahát, ezt a sved-tapeta.hu oldalon kapni... :)
Ezek szerint tényleg autentikus, és tényleg az átlag svéd lakások dísze. Én nagyon szeretem őket, olyan vidámak!
SHARE:

1 megjegyzés

  1. Szia,

    gratulálok a blogodhoz, nagyon szeretem olvasni.

    Bár nem teljesen vág ide, de szeretnék kérni egy kis tanácsot, te már háta belefutottál ebbe a problémába. Egy ideje sűrűn nézegetek mndenféle blogot, köztük a tiédet is. Rengeteg szép dolgot látni, de egy idő után felmerül a kérdés, hogy honnan is lehetne ezeket a bútorokat beszerezni. Én már elég sok kört futottam ezzel a dologgal, és szomorúan tapasztalom, hogy elérhető árú bútorokat gyakorlatilag külfödről nem lehet beszerezni. A boltok 90%-a egyáltalán nem szállít haznánkba (tengeren túl alapból kizárva). Az angol, német stb. ebay-eken ugyanez a helyzet.
    Szóval az ember csorgatja a nyálát a szebbnél szebb ötletek ezrein, de valójában nem tud hozzáférni semmihez. Neked nincsenek tippjeid, hogyan lehetne orvosolni?

    Köszi, és további jó munkát!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.