2011. szeptember 15., csütörtök

Caravaggio lámpa Németországból

Már itt, a Térkultúra virtuális hasábjain is sokat küzdöttem az ipari lámpa problematikával. Sok nagyon kedves olvasóm küldött tippet, a testvérem boltokból küld mms-t, mégsem jutottam egyről a kettőre. Végül maga a megrendelő oldotta meg a problémát, amikor megkérdezte, mi lenne, ha a korábban már nálam is szerepelt Caravaggio-t lógatnánk be.
Itthon sajnos nem forgalmazzák, felkerestem hát a dán gyártó céget, a Lightyears-t, mit tudnak ajánlani a problémámra. Azonnal leszervezték nekem a szerb kontaktot, aki végül a németekhez irányított, mert onnan olcsóbb lesz a szállítás. Végül 20 EUR szállítási díjért, és kb. 90 000 Ft/db áron miénk lesz két Caravaggio P3 (a 40 cm-es átmérőjű). Juhúúúúúúúúú!Ha szeretnétek kikerülni a felesleges köröket, íme a shopping info.
Forgalmazó: Shapes (Németország), rendelés: sales@shapes-gmbh.de
SHARE:

1 megjegyzés

  1. Caravaggio lámpák nagyon klasszak, mikor először láttam egy füles tejeskanna jutott róla eszembe, és bár egyszerű de nagyon mutatós darab. Tény, hogy az ára elég magas, de a dizájnt meg kell fizetni, pedig ha a bekerülésiköltségre gondolunk 18.000.- ft-nál nem lehet több erre jutottunk a kis társaságunkkal közösen megvitatva...

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.