2011. szeptember 9., péntek

Konvoj a Biksadyban

Izgalmas hely lett a Falk Miksa az elmúlt néhány évben, a régiségkereskedések helyét szép lassan átveszik a modern művészetet képviselő galériák. Egyik ilyen a nemrég nyílt Biksady, ahol - a felújítás előtt - egy főleg fényképekből álló kiállítást már megtekinthetett a nagyérdemű.
Most nagyban zajlanak a munkálatok a ma 18 órakor megnyitó kiállítás összerendezésére.
A Convoy Leipzig (Konvoj Lipcse) 20 lipcsei művész több, mint ötven műalkotását hozta el Magyarországra. A különböző stílusú, képvilágú festmények és grafikák két közös nevezője az alkotás helye és ideje: napjaink Lipcséje. Pont ettől válik olyan sokszínűvé az anyag, vannak itt absztrakt és szuper-realista festmények, színesek és fekete-fehérek, vibrálóak és visszafogottak. Ahogy fotóztam a munkálatokat, megfogalmazódott bennem, hogy mennyivel több ilyen kiállítás kellene: határokat feszegető, megbotránkoztató, elgondolkodtató és szórakoztató. Mert én ezekért szeretek galériába járni.A Biksady Galéria Convoy Leipzig című kortárs művészeti kiállítása 2011. szeptember 10-től október 22-ig tekinthető meg a Falk Miksa utca 24-26 szám alatt. Mindenképpen nézzétek meg! :)
SHARE:

2 megjegyzés

  1. anré: ezeket a fotókat is Dani csinálta?? mindenesetre akárki, zseniálisak lettek! sokkal jobbak, mint maguk a képek! gratulálok!:)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.