2011. szeptember 29., csütörtök

TILKA - textil kábelek, lámpák, hosszabbítók

Az egész világ hódol az új őrületnek: a lámpa egyszerűen önmaga, azaz nem áll másból, mint foglalatból és színes textilkábelből. Hódítanak a különleges fényforrások; a villanykörték, izzók, önmagukban stíluselemmé váltak.
A Tilka textilkábel és lámpamanufaktúra meglovagolja az aktuális áramlatot, és elképesztő színválasztékban kínálja portékáit: lámpákat, kábeleket és hosszabbítókat. Igen, miért kéne egy hosszabbítónak valami megtűrt fekélyként hirdetnie az elektromos tervezés hiányosságait?! Toljuk előtérbe, kúszassuk fel a falon, vidáman, színesen.
Jaj, de örülök a Tilkának. Nem olyan rég csak egy piros kábelért mi ámokfutásba kezdtem itthon, most meg karnyújtásnyira van 12 bázis és 6 pasztell szín! Összeraktam őket, nézzétek, mennyi! :)Van egy-két helyes lámpa is, például a "több funkciós" nyitó darab, vagy a druszám, Petra, aki maradék csomagolópapírból készült...De nekem mégis csak a sima zsinórosok lesznek a kedvenceim, biztos azért, mert a "csináld magad" őrület eddig engem egyedül lámpa-fronton ért el. Majd meg is mutatom, hogy...Köszi, Tilka, nyertetek egy őszinte rajongót és egy törzsvásárlót egyben! :)
SHARE:

1 megjegyzés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.