2011. október 14., péntek

Berendezem: skandináv étkező hangulat

Részemről odavagyok a skandináv lakberendezésért, így ezért az enteriőr részletért is.
Ha szeretnétek hasonlót, egész emberi áron beszerezhető, itthon többen is forgalmaznak ugyanis replikákat (ami a koppintás elegáns szinonimája).
Az alap darabot, Saarinen Tulipán asztalát két beszerzési forrásból is meríthetjük: az ABC Home-ban olcsóbb - 205.000 Ft, a Vákum Design 261.000 Ft-ért adja. Érdemes megnézni őket, mert másolatok között is nagy különbség lehet, vannak minőségben tök jó, szépen kidolgozott darabok, és vannak teljes gányolmányok is.
Aki pedig az eredetire esküszik, és nem bánja a több milliós árat, a Knoll által készített darabot a Code Decode üzletében szerezheti be.Jó hírem van, a Basic Collection-nél most akciós a Tolix szék (99 EUR + Áfa). Most nem vagyok képben, ez melyik, de itt kapható eredeti és kamu is, természetesen különböző árakon.Ha pedig marhabőr, akkor legolcsóbban az Ikeából. Igaz, sokat kell kutatni, mire egy színben és állagban megfelelőt (viszonylag billog menteset) találsz, de megéri az extra energia, mert az 54.990 forintos (nem tudom tart-e az akció, de Family kártyával aztán még jóval olcsóbb) ár messze a legjobb a piacon.Zárójelben jegyzem meg, hogy a teljes összképbe erősen beleszól az egyszerű vonalvezetésű, beépített könyvespolc. Ha a tér engedi, és szabadon álló változatot választasz, találtam egy jó fazont az ID Design-nál 162.000 Ft-ért.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.